nvidia, gpu madenciliği, bitcoin madenciliği
nvidia, gpu madenciliği, bitcoin madenciliği

Nvidia, 2017 4. çeyrekte madencilikten dolayı talep patlaması yaşadı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Şirketin CFO’su , Nvidia’nın GPU ürünleri için kripto para madencilerinin 2017 yılının 4.çeyreğinden beri süren yoğun talebin devam ettiğini söyledi..

Şirketin 2017 yılı için dördüncü çeyrek kazançlarını açıkladıkları toplantıda, Colette Kress, şirketin bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla% 34’lük bir artışla bu dönemde 2.91 milyar dolar gelir sağladığını belirtti.

Şirket CFO’su açıklama yaptı

Bununla birlikte Kress, şirketin geçmiş aylarda gördüğü talebin, kripto para piyasasının kaderine bağlı olarak değişebileceğini vurguladı. Kress yaptığı açıklamada şunlarıda söyledi:

“Kripto para madenciliğinin, bizim işimize katkısını ölçmek oldukça zor anca geçmiş yıllarla kıyaslandığında katkısının yüksek olduğunu söyleyebiliriz. Bununla birlikte, kripto para piyasasında ki oynaklığın devam edecek olması muhtemel olduğu için, ilk hedefimiz yine oyuncular olacaktır.”

 

Şirketin CEO’su Jen-Hsun Huang da kripto para madenciliğinin bu günlerdeki popülerliğinin geçebileceğini, madenciliğin kazançlarının küçük bir bölümünü oluşturmasını beklediğini belirtti.

Nvidia için oyun sektörü ilk planda

Nvidia daha önce kripto para madenciliğinden bu şekilde yüksek gelir elde edeceğini tahmin etmediğini söyledi. Nvidia’nın kripto para birimlerine bakış açısına dair sorulan bir soruya yanıt olarak, “kripto para birimlerine oldukça düz bakıyoruz” dedi. Nvidia açıklamasını şu sözlerle bitirdi:

“Oyunlarda çok fazla dinamik var. Bu çeyreğe girdiğimizde karşılayamayacağımız kadar büyük bir talep olmuştu. Ama bizim beklentimiz olan gerçek büyük talebin, harika oyunlar piyasaya sürüldüğünde ortaya çıkacağını düşünüyoruz.”

 

Coindesk

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin