New York Bitcoin ATM’lerine Coinsource ile kavuşuyor
New York Bitcoin ATM’lerine Coinsource ile kavuşuyor

New York Bitcoin ATM’lerine Coinsource ile kavuşuyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

1 Kasım tarihinde yayınlanan basın açıklamasına göre Bitcoin ATM operatörü Coinsource, New York Eyaleti Finansal Hizmetler Dairesi’nden (NYDFS) kripto para birimi lisansı yani Bitlicense almayı başardı.

NYDFS Coinsource’un “Bitcoin Teller Machines (BTM)” kullanarak Bitcoin (BTC) satın almak ve satmak için başvurduğu resmi onay mührünü verdi. Hızlı bir şekilde eyaletin çeşitli yerlerine 40 adet BTM yerleştiren şirket New York eyaletinde kripto para birimi lisansı alan ilk BTM operatörü olmayı başardı.

Coinsource BTM’leri hayatı kolaylaştıracak

BTM’ler müşterilere mobil cüzdanlarına otomatik olarak eşleştirme yaparak nakit para yatırıp BTC alma ve mobil cüzdanlarını taratarak BTC’lerini satıp nakit para çekme hizmetlerini sunan dokunmatik kiosklardır.

NYDFS işi sıkı tutuyor

NYDFS, karar verme aşamasında Coinsource’u gerek şirket yapısı olarak gerekse uygulamanın teknik içeriğini kapsamlı ve titiz bir şekilde gözden geçirdiğini ve firmanın önemli koşullara tabi olduğunu belirtti.

Bunlar arasında herhangi bir potansiyel veya fiili hatalı Bitcoin kullanımını önlemek ya da bunlara yanıt vermek için kara para aklamayı önleme (AML) ve terörle mücadele finansmanı (CFT) önlemlerinin yanı sıra risk temelli kontroller yer almaktadır.

Finansal Hizmetler Sorumlusu Maria T. Vullo, yaptığı açıklamada güçlü inovasyon önlemlerinin uygulanması konusuna büyük bir vurgu yaparak finansal inovasyonun sorumlu büyümesini teşvik ettiklerini belirtti.

Basın açıklamasının ana hatlarını çizdiği üzere NYDFS teknolojiye dayalı finansal yenilikleri yasal düzenlemelerin sıkı tutulması koşuluyla proaktif bir şekilde karşılıyor.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Coinbase sonunda başardı: Coinbase Custody, New York Finansal Hizmetler Departmanı’ndan lisans aldı

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin