Bitcoin cüzdan türleri dört gruba ayrılır

Bitcoin cüzdan türleri nelerdir? Bitcoin cüzdanı nasıl alınır?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Elinizde biraz para var. Ve bunu giderek artan Bitcoin varlığına yatırım yaparak değerlendirmek istiyorsunuz. Birikmiş paranızı Bitcoin’de yatırdınız. Bir şey daha hatırlamalısınız. Bitcoin’lerinizi güvenceye almak ve hırsızlık riskini en aza indirmek. Bunun için çeşitli Bitcoin cüzdanları birbirinden farklı vaatlerle geliyor. Bu nedenle sizler için Bitcoin cüzdan türleri ve işlevlerini araştırdık. Peki bir Bitcoin cüzdanı nasıl alınır?

Bitcoin cüzdan türleri dört gruba ayrılır

Bitcoin cüzdan türleri dört gruba ayrılabilir: mobil, masaüstü, donanım ve web.

1-Mobil Bitcoin cüzdanlar

Mobil Bitcoin cüzdanlarının kendi cep telefonu işletim sistemi var. Android, IOS, Windows Phone ve Blackberry olarak 4’e ayrılıyor.

Telefonunuza indirdiğiniz Bitcoin cüzdan uygulamaları ile Bitcoin’lerinizi güvenceye alabilirsiniz. Ancak bu önerilen bir yöntem değil. Ancak; Green Adress, Coinomi, Coin.Space, Simple Bitcoin, Electrum, Bitcoin Wallet, Breadwallet, Bither, GreenBits, ArcBit, BTC.com, Copay, Airbitz ve Mycelium uygulamalarını ihtiyaçlarınıza göre kullanabilirsiniz.

2- Masaüstü Bitcoin cüzdanları

Masaüstü bilgisayarınıza ve dizüstü bilgisayarınıza yüklediğiniz bir program. Bitcoin’leri depolamak için en güvenli yöntem. Bugüne kadar kurulmuş bir bilgisayarda saklanan Bitcoin’lerin çalındığı görülmemekle birlikte hala bir risk var. Bu riski ortadan kaldırmak için, bu cüzdanı internet bağlantısı olmayan bir bilgisayara yüklemek akıllıca olacak.

Bitcoin Knots, Bitcoin Core, MultiBit HD, Armory, Electrum, mSIGNA, Bither, ArcBit, Copay, BitGo ve Green Adress, bilgisayarınıza yükleyebileceğiniz Bitcoin cüzdanlarıdır.

3- Fiziksel Bitcoin cüzdanları

Tamamen bir Bitcoin cüzdan olarak üretilen aletlerdir. Bazıları USB bellek boyutunda daha büyük olabilir ve bazıları daha da büyük olabilir. Bitcoin’lerinizin güvenliğini sağlamanın en iyi yollarından biri. Trezor, Ledger Nano, Dijital Bitbox ve KeepKey, donanım Bitcoin cüzdanlarıdır.

4-Online (web) Bitcoin cüzdanları

Bitcoin cüzdanlarını kolayca oluşturabilen web siteleri. Bu web sitelerinin üyeleri olarak Bitcoin cüzdanları oluşturulabilir. Temel olan web siteleri şunlardır:  Coinapult, Coinbase, Xapo, BTC.com, BitGo, Green Adress, Coin.Space ve Blockchain.info.

Bitcoin cüzdan nasıl oluşturulur – Yeni Başlayanlar Eğitimi

Yeni başlayanlar için bir kripto para birimi cüzdanı oluşturma ve Bitcoin ve Bitcoin Cash fonlarını güvenli bir şekilde yedekleme hakkında basit bir eğitim.

Coincomments

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin