Swipe kripto para işlemlerinde komisyonu kaldırdı: Kart da ücretsiz!
Swipe kripto para işlemlerinde komisyonu kaldırdı: Kart da ücretsiz!

NetCents firması kripto kredi kartı çıkartıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

NetCents, kripto para birimi kullanımının yaygınlaşmasını sağlamak için kripto kredi kartı çıkaracak. NetCents kredi kartı, dünya çapında 40 milyon işletmede kabul edilecek. Ayrıca insanların kripto paralarını harcaması için kullanıcıları teşvik etmek ve ödüllendirmek amacıyla sadakat programı başlatılacak.

Kripto kredi kartı direk cüzdana bağlanacak

Kanada merkezli bir ödeme işleme şirketi NetCents tarafından başlatılan bu kredi kartı hizmetinin, 2018’in sonlarında ve 2019’un başlarında devreye girmesi bekleniyor. Kartın arkasındaki teknoloji ve kolaylık, kripto paraların, fiat para birimine anında aktarılmasını sağlıyor. Bu NetCents “Anında Çözüm” teknolojisi ile yapılacak.

Kart ayrıca, yükleme ile gerçekte paranızı harcama arasında bir fiyat dalgalanması riskini azaltmak için kripto para olarak depozito gerektirmeyecek. Bir diğer kullanışlı özellik, şifreli cüzdan içinde bulunan varlıklarınızı kolayca harcamak için NetCents kartınızı doğrudan cüzdanlarınıza bağlayabilmeniz. Kartın arkasındaki güvenlik özelliklerinden biride, hesabınızla ilgili her şeyi izlemek ve yönetmek için uygulama ile takip özelliği içermesi. Kart ayrıca pim, manyetik şerit, çip ve NFC işlevselliği de dahil olmak üzere tüm temel kredi kartı güvenlik özelliklerine sahip olacak.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin