Binance TRON’un ana ağını ve TRX tokenini destekliyor
Binance TRON’un ana ağını ve TRX tokenini destekliyor

Binance TRON’un ana ağını destekleyeceğini açıkladı! TRX fiyatları ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın önde gelen kripto para borsası olan Binance, önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan TRON (TRX)’un ana ağ lansmanına destek vereceğini açıkladı. Binance TRON’un ana ağını destekleyerek TRON yatırımcılarını heyecanlandırdı.

Binance TRON’un ana ağını ve TRX tokenini destekliyor

Kısa bir bekleyişten ve TRON’un ana ağına ve TRX tokenine desteklerini açıklayan diğer üst borsalardan sonra Binance, son olarak bugün TRON’un ana ağına destek vereceğini belirtti. TRON’un kurucusu Justin Sun konuya yönelik Twitter üzerinden şu paylaşımı yaptı:

Bir başka ünlü borsa daha TRON’un Blockchain’ini ve tokenini destekliyor.

Konuya yönelik Binance ise şu açıklamayı yaptı:

Binance TRON’un ana ağını ve TRX tokenini destekleyecek. Takas gerçekleştiğinde, TRX tutan tüm kullanıcılar için gerekli tüm teknik gereksinimleri ele alacağız.

TRON yatırımcıları Binance desteğinden sonra TRX’in artacağına inanıyor

Yükseltme ve geçiş için planlanan tarihin yaklaşmasıyla, dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, nihayetinde TRON’un ana ağını destekleyeceğini açıkladı. Bu tarihe kadar, kullanıcılar TRX’in ERC-20 tokenlerini Binance’ye yatırmak zorunda kalacak ve daha sonra eşdeğer TRX tokeni alacaklar. Binance şu anda çoklu dil ve para desteği ile bir hizmet sunan bir kripto para borsası.

TRON yazım sırasında 5,2 milyar dolar piyasa değeriyle %0,18 artış gösterek 0,08 dolar seviyesinden işlem görüyor. TRON yatırımcıları Binance’nin TRON’un ana ağ lansmanına desteklemesinden sonra fiyatların artacağını umuyor. Justin Sun proje gönderimlerine hitap ederek şunları söyledi:

TRON, herhangi bir proje aracılığı ile bağış toplama talebini kabul etmemekte. Projelerin bir MVP’si olmalı. Ürün her zaman gösterişli onaylardan daha ikna edici olacak. Lütfen TRON’un ürün bağlantı/program kurulum paketini gönderiminize ekleyin.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin