NEO'nun nOS projesi açıklandı

NEO’nun nOS projesi neden önemli ve onu benzersiz kılan nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para ekosistemleri büyümeye ve gelişmeye devam etmeyi sürdürmeli. NEO için işler doğru yönde ilerliyor gibi görünüyor. Merkezi olmayan internet için sanal işletim sistemi olarak konumlanan NEO’nun nOS projesi şu an itibariyle büyük ilgi görüyor.

NEO’nun nOS projesi açıklandı

nOS, kendini merkezi olmayan internet için sanal işletim sistemi olarak konumlandırıyor. nOS durumunda, ekip bu konuda bir şeyler yapabileceklerinden emin. Özellikle, merkezi olmayan bir internet bu zamanda ulaşılması çok zor olduğu için, ileriye doğru pek çok farklı amaca hizmet edebilir.

Vurgulanması gereken nOS ile ilgili birçok farklı yön var. Her şeyden önce, uygulama açık internet erişimi için bir müşteri olarak hizmet veriyor. Bu özel amaç için yerel bir açık internet tarayıcısı oluşturulacak ve bu yerel teknolojiyi kullanan dApp’leri desteklemek için yerel bir “nos://” protokolü oluşturulacak.

Projenin kripto dünyasına katkıları

İkinci olarak, nOS platformu kullanıcılara kullanıcı dostu bir dApp Gateway sağlayacak. Diğer projelerden de anlaşıldığı üzere, uygun bir arayüz olmadan yerel dağıtık uygulamalara erişmek, en önemlisi oldukça sorunlu olabilir. nOS ile bu problem çözülebilir ve bu da NEO dApp ekosistemi için bir bütün olarak olumlu bir işaret.

Elbette ki nOS cüzdan veya borsa özellikleri olmadan tamamlanmış olmaz. Bu ekosistem her ikisini de sunacak. Çünkü yerel bir cüzdan sekmesi kullanıcıların varlıklarını uygun bir şekilde gönderip almalarına izin verecek. İstemci ayrıca, kullanıcıların doğrudan nOS istemcisinden kripto para ve diğer dijital varlıkların ticaretini yapması için NEX tarafından destekleniyor.

Projenin önündeki yol

Her zaman yenilikçi fikirlerde olduğu gibi, bu proje de istediği amaca ulaşana kadar belirli bir süre geçecek. nOS için ekip, merkezi olmayan bir dosya sistemi kurmayı ve akıllı sözleşme teknolojisini yerel olarak desteklemeyi planladığından, çok fazla çalışma var.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin