Ronnie Moas, Bitcoin fiyatı için tahminlerini paylaştı
Ronnie Moas, Bitcoin fiyatı için tahminlerini paylaştı

Bitcoin fiyatı 28.000 doları görecek mi? İki ünlü isim tartışıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para ve Blockchain alanı için ilk deneyimsel konferans olarak adlandırılan “World Crypto Con” bu sektörün önde gelen yorumcularının, yatırımcıların, Bitcoin boğalarının ve trader’ların Las Vegas’taki etkinliğine katılmasını sağladı. Katılımcılar arasında Vinny Lingham, Ronnie Moas, Maxine Ryan ve Litecoin’in kurucusu Charlie Lee’de vardı. Etkinlikte ünlü isimler Bitcoin fiyatı için tahminlerini paylaştı.

Ronnie Moas, Bitcoin fiyatı için tahminlerini paylaştı

Standpoint Research’ün kurucusu ve yöneticisi Ronnie Moas, önümüzdeki yıllarda Bitcoin’in (BTC) performansına yönelik tahminlerini paylaştı. Ronnie Moas, konuya yönelik şunları söylüyor:

2020 için 50.000 dolar, 2023’te veya 2024’te 100.000 dolar ve gelecek yıl sonu için 28.000 dolar hedefim.

Civic CEO’su: “Bunun uzun ve soğuk bir kış olacağını düşünüyorum.”

Moas’ın boğa tahminlerine karşı Vinny Lingham, kripto paraların yükselişinin ve müteakip çöküşün, bu yeni gelişmekte olan endüstri için zararlı olabileceğine dair duygularını açıkça paylaştı. Civic CEO’su Lingham, açıklamalarına şunları ekliyor:

İnsanlar aslında bir paradigma kayması olduğunu düşündüler. Aralık ayında alaycı bir şekilde tweet atıyordum “ahbaplar bu bir paradigma kaymasıdır” diye. İnsanların ne düşünmesini bekliyorsunuz?… Bunun uzun ve soğuk bir kış olacağını düşünüyorum… Parti ne kadar büyükse, o kadar büyük olan da akşamdan kalmadır.

İkili Bitcoin fiyatı üzerine bahse girdi

Vinny Lingham 2018’in ayı piyasasının “kışında olduğunu” sözlerine ekledi, daha sonra Bitcoin’in “bu şekilde çalışmadığı” gerekçesiyle 28.000’i aşmasının mümkün olmadığını belirtti. Moas, Vinny Lingham’ın bu anti-boğa hissini çürütüyor. İlk olarak,  kripto paraları internetin ilk dönemlerine benzeterek, bu endüstrinin benimseneceğine dikkat çekiyor.

İkili Bitcoin fiyatı üzerine bahse girdi. Eğer Bitcoin (BTC) 31 Aralık 2019’da 28.000 dolara ulaşmazsa, Moas’ın güçlü bir yasal davaya yönelik olarak çalışan bir konsorsiyum olan FreeRoss.org’a 20.000 ABD doları bağışta bulunması gerekecek. Eğer BTC, yukarıda belirtilen zaman diliminde 28.000 dolar kazanırsa Lingham, kendi cebinden 20.000 dolar ödeyecek.

Ethereumworldnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin