NEO, TRON, EOS ve Stellar kripto paralarının potansiyelleri ve projeleri
NEO, TRON, EOS ve Stellar kripto paralarının potansiyelleri ve projeleri

NEO, TRON, EOS ve Stellar kripto paralarının geleceği

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto topluluğu, çeşitli Blockchain projelerini çevreleyen yüksek beklentilerle meşgul. Ethereum ile rekabet edebilecek birçok yeni kavram çiçek açtı. Bu yazıda, yarışta olan dört rakip ele alınacak. NEO, TRON, EOS ve Stellar, her birinin kendi avantajları ve farklılıkları var. Ancak şaşırtıcı bir şekilde NEO, TRON, EOS ve Stellar tokenleri herhangi bir gerçek problem olmadığı müddetçe var olabilecek kadar sağlamlar.

NEO, TRON, EOS ve Stellar kripto paralarının potansiyelleri ve projeleri

EOS için durum

Belirli bir amaç için bir Blockchain hizmeti oluşturmanın artık istenen bir seçenek olmadığı açık. EOS durumunda geliştiricileri, çok çeşitli hizmetler, platformlar, dApp’lar ve araçları desteklemeyi hedefledikleri için çok yönlü bir yaklaşım üzerinde çalışıyorlar. Bulut depolamadan kimlik doğrulama hizmetlerine ve hesap yönetimine kadar, EOS belirli bir özellik ile sınırlı değil. Son zamanlarda EOS’un mainnet lansmanı ile ana hedefe doğru önemli bir adım atıldı.

Bu geniş ekosistemin inşasını kolaylaştırmak için EOS, akıllı sözleşme teknolojisini destekliyor. EOS akıllı sözleşmelere nasıl başlanacağına dair eksiksiz bir eğitim rehberi kitlelere açık hale getirildi. Bu yeni teknolojinin kilidini açmadan önce EOSIO’nun kurulumunu gerektiriyor. Ancak bu şartlar bugünlerde sadece akıllı sözleşmede etkin bir Blockchain projesi için geçerli.

NEO’nun potansiyeli var

Çoğunlukla Ethereum’un potansiyel katili olarak lanse edilen NEO, hızla ardı ardına kendi adından söz ettirdi. Piyasa değeri açısından EOS’un biraz gerisinde kalıyordu, ancak bu, dApp geliştirme girişimlerinin hiçbirini engellemedi. Çin merkezli proje, modern kodlama dilleri aracılığıyla erişilebilen akıllı sözleşme teknolojisi sunuyor. NEO’nun üstünde adil, bir kaç dApp zaten var ve geleceğin platform için neler beklediğini görmek oldukça ilginç olacak.

TRON (TRX) çok iddialı

Şimdiye kadar tüm kripto ve Blockchain teknolojilerinin içinde en iddialı proje denince TRON adı geçer. Vizyonu, tüm internetin içeriğini bildiğimiz gibi dağıtmak, içerik oluşturma ve yayınlamaya odaklanmak. Bunu yapmak için, ekip önemli ortaklıklar kuruyor, önemli kazanımlar yapıyor ve pazarlama açısından zorluyor. Yakın zamanda piyasaya sürülen TRON Virtual Machine (Sanal Makine) sayesinde, yararlanabileceğiniz yerli akıllı sözleşmeler de var. Bu projenin nereye baktığını gözle görmek için hala gelecekteki birçok gelişme beklenmeli.

Stellar Lumens (XLM) siyah bir at

Yüzeyde Stellar, Ethereum ya da bu listedeki diğer projelerle karşılaştırıldığında çok farklı şeyler yapıyor. Ödemeler, dApps, akıllı sözleşmeler ve benzerleri açısından Stellar’ı indirimli yapmasa da, bu hiçbir şekilde kötü bir özellik katmıyor. Çok az insan bu teknolojinin bir süredir var olmasına rağmen, Stellar Smart Contracts’ın (Akıllı Sözleşmeler) bu aşamada gerçek bir şey olduğunun farkında.

Stellar’a karşı potansiyel bir olumsuzluk, dikkatini öncelikle finansal olarak nasıl etkilediğidir. Bu, TRON, EOS ve NEO’dan çok farklı, ancak aynı zamanda Stellar’ı ana akım temyizinden dolayı daha yüksek bir seviyeye yükseltebilir. Tüm bu platformlar, sınırlarını zorlama ve Ethereum’un egemenliğini sarsma potansiyeline sahip.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin