ilk 100 coin
2018’de hangi coin ne kadar kaybetti? İşte ilk 100’ün tam listesi

İşte bu hafta izlenmesi gereken altcoinler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatı her defasında mükemmel bir şekilde yükseldiğinde, altcoinler genellikle onu takip ederler. Bazı para birimleri bu açıdan diğerlerinden daha fazla pozitif momentum gösterme eğilimindedir. Şu anda Bitcoin üzerinden en düşük ve en yüksek genel kazançlara göre sıralanan tokenler, önümüzdeki birkaç gün içinde ilginç şeylerin ortaya çıkabileceğini gösteriyor.

Bu hafta izlenmesi gereken altcoinler

Bu hafta izlenmesi  gereken altcoinleri sizler için derledik. İşte bu altcoinler ve proje detayları:

6- Nano (NANO)

Nano kripto para birimi için oldukça ilginç bir yıl oldu. Özellikle Venezuela’nın ekonomisine geç olsa da, finansal güçlüklerin olduğu ülkeler için Nano’nun çok daha ilginç bir kripto para olabileceği ortaya çıktı. Bunun, Nano’nun Bitcoin üzerindeki fiyat gelişimine etkili bir şekilde bağlı olup olmadığına bakılmaksızın kripto paranın önemli kazanımlar göreceği düşünülüyor.

5- Ontoloji (ONT)

Ontoloji’nin söz konusu olduğu yerde biraz sessizdi. Pek çok farklı kullanım durumunu ve uygulamasını barındırabilen bu yüksek performanslı halka açık Blockchain, doğru tarafların bu ekosisteme dahil olduğunu varsayarak hala çok potansiyele sahip. Ayrıca oldukça ilginç olan NEO ile yakından bağlantılı.

4- Dentacoin (DCN)

Mobil veri odaklı DENT ile karıştırılmaması gereken Dentacoin, dünyanın dört bir yanındaki diş hekimleri için bir kripto para birimi ve Blockchain olarak hizmet vermek üzere tasarlanmış bir para birimi. Bu özel sektörde herhangi bir iniş yapmak her zaman zor olacak. Şu anda bu para birimine biraz ilgi var. Geçtiğimiz günlerde bu kripto paranın, Bitcoin üzerindeki %12,65 oranında güçlü bir kazancı, işlerin doğru yönde ilerlediğini gösteriyor.

3- LBRY Credits (LBC)

Çoğu insanın, bu altcoinin ne olduğu hakkında hiçbir fikri olmadığı halde, ücretsiz ve topluluk tarafından işletilen dijital pazarın yer aldığı bir içerik oluşturma ağının yerel para birimidir. Her şeyi güçlendiren yerli token LBRY Credits  olarak bilinir ve şu an itibariyle Bitcoin’e karşı yeniden diriliş yaşıyor ve kripto para bu sayede birkaç gün içinde %14,68’lik bir kazanç elde etti. Para birimi hala tüm zamanların en yüksek seviyesinden %98 aşağıda bu yüzden bu kazançlar o kadar uzun sürmeyebilir.

2- Centrality (CENNZ)

Kamuya ağırlıklı bilinmeyen başka altcoin projesi adı Centrality. Bu projenin ne kadar iyi bir ücret alacağı görülmekle birlikte, bir Blockchain uygulama pazarı oluşturmak için tasarlanmış yeni bir projedir. Tek başına isim, birçok insanı heyecanlandırmak için yeterli olmayabilir. Bitcoin üzerindeki %18,53’lük kazancına rağmen, genel işlem hacminin çok düşük olması nedeniyle kripto para hala kendini ispatlamaya devam ediyor.

1- Raiden Network Token (RDN)

Raiden Network  Ethereum Blockchain’i üzerinde trustless ödemeleri kolaylaştırmak için bağımsız bir protokol katmanıdır. Bu nedenle, bir bütün olarak Ethereum ekosistemine değerli bir katkı olacak. Öyle bile olsa, bireysel token gereksinimi bazı kullanıcıları sonlandırabilir. Geçtiğimiz birkaç gün içerisinde Raiden Network Token, Bitcoin üzerinden %22,8 oranında başarılı bir performans elde etti. Değerin bu sefer ne kadar yüksek olacağını birlikte göreceğiz.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin