Çin’in Ethereum’u yeni Blockchain’e taşınıyor: Yatırımcılar neler yapmalı?
Çin’in Ethereum’u yeni Blockchain’e taşınıyor: Yatırımcılar neler yapmalı?

NEO’nun yükselmesinin ardında Rusya söylentileri olabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Aralık ortasındaki düşük seviyelerinden beri kripto paralar bir miktar toparlandı ve yeni yılda yavaş ama sağlam şekilde ilerliyorlar. Bazıları diğerlerinden daha iyi performans gösteriyor. Örneğin Tron ve Neo. Bu altcoinler, bu hafta yüzde 20’nin üzerinde kazanım sağlıyor.

NEO Rusya Federasyonu’ndan bir iş birliği talebi aldı

Geçtiğimiz ay Rusya’nın, Rusya kripto para ve Blockchain Birliğinden bir belge aracılığıyla Neo platformun geliştiricileriyle resmi bir ortaklık talebi bildirildi. Newnewstoday.com, Saint Petersburg’daki NEO Yeterlik Merkezi’nin “Rusya Federasyonu Başkanı Vladimir Putin’in talebi doğrultusunda” işbirliği talep eden bir mektup aldığını belirten makaleyi kaleme aldı.

Bugün, Rus hükümetinin Bitcoin’e büyük miktarda para yatırma ve çeşitlendirmeyi zorlayan yeni yaptırımlar beklentisiyle kripto paraya yatırım planlarıyla ilgili söylentiler ortaya çıkıyor. Moskova’nın Rusya Devlet Başkanlığı Ulusal Ekonomi ve Kamu Yönetimi Akademisi’nde öğretim görevlisi Vladislav Ginko şunları söylüyor:

ABD yaptırımları nedeniyle Rusya’nın seçkinleri, ABD varlıklarını ve ABD dolarını terk etmek ve büyük ölçüde Bitcoin’e yatırım yapmak zorunda kalıyor. Rusya Merkez Bankası 466 milyar dolarlık rezerv üzerinde oturuyor ve sınırlı sayıda fırsat olması durumunda çeşitlendirilmeye gerek duyuyor. (gelecekte)… Rusya’nın (Hükümet) ABD’nin bu yıl Şubat ayında Bitcoin ile rezervlerini çeşitlendirmeye başlayacağına inanıyorum. Kongre, Rusya’ya yeni yaptırımlar getirecek.

NEO ilk 40 kripto para arasında en iyi performansa sahip

Bugün Reddit akışı, bu işbirliği konusundaki söylentiler, spekülasyonlar ve NEO fiyat artışına sebep olduğu iddia edilen Rus kripto nakit enjeksiyonu ile dolu. NEO dünden beri yüzde 18 civarında bir artış ile ilerliyor. Ve ilk kırkta en iyi performansı sergileyen kripto para konumunda.

Bu, hem Ethereum Classic hem de NEM’i şu anda 619 milyon dolara yakın piyasa değeri ile geçerek 16. sırada yer almasını sağladı. Altcoin haftalık görünümde yüzde 22 artışla 7,77 dolardan 9,50 dolara yükseldi. Günlük işlem hacmi son 24 saat içinde 100 milyon dolardan 200 milyon dolar olarak iki katına çıktı.

Rus bağlantısının yanı sıra, Çin Ethereum’u olarak anılan altcoinin ayrıca Çin’in Bilgi ve Endüstri Gelişimi Merkezi’nin (CCID) ilk on genel kamu Blockchain’i olarak listelendi;

Bununla birlikte, bu, Çin’in sürekli kendi ülkesinin büyüyen projelerini sıralamada diğerlerine üstünde göstermesi sürpriz değil. Bu nedenle Çin’in aylık grafik sıralaması da altcoine destek olan diğer bir faktör olarak görülebilir.

NEO yaklaşmakta olan bir Devcon 2019 ve NEX etkinliğine ve NEO 3.0‘a yol açan fikir birliği geliştirmelerine sahip olduğundan, bu yıl “Çin Ethereumu” için oldukça sık boğa hareketleri görülebilir.

ethereumworldnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin