neo merkezsiz ekosistem
NEO merkezsiz ekosisteme geçiyor

NEO merkezsiz ekosisteme geçiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

NEO merkezsiz ekosisteme yönelik ilk adımını bugün yani 4 Temmuz Çarşamba günü attı. Uzun süredir beklemede olan bu hamle, coinin resmi Twitter hesabından atılan bir twit ile duyuruldu.

Merkezsiz yönetim süreci, NEO’nun küresel kripto ekonomisinde dolaşımdaki en çok kullanılan coinlerden biri olarak görülmesi açısından çok önemli bir adım olduğunu gösteriyor.

Bu devrim niteliğindeki hareket topluluk için ne ifade ediyor?

Proje ile ilgili ayrıntılar, konu ile ilgili atılan twitin net bir dille yazılmamasından dolayı, olaya açıklık getireceğine maalesef daha fazla karışıklık olmasına neden oldu.

NEO ekibinden yapılan açıklamaların özeti şu şekildedir:

Yenilik olmaması, merkezsiz olmaması, topluluğun olmaması. Geçmiş dönemlerde bu konuda pek çok eleştiri aldık. Piyasa değişirken, NEO’nun vizyonu aynı kaldı. Merkezsizlik ile birlikte NEO ekosisteminin yeni dönemi başlamış olacak. Kısa, öz ve bu beklenmedik duyurulardan elde edilebilecek tek önemli bilgi, bu büyük ve stratejik hareketin tarihi olan 4 Temmuz tarihidir.

Ayrıca değişimi kontrol eden ekibin, NEO ağı için düğümleri serbest bırakma ihtimali üzerinde de söylentiler bulunuyor. Fakat henüz bu konuda doğrulanmış bir bilgi yok.

NEO Merkezsiz ekosistem haberi fiyatının artışına neden oldu

Coinin  geliştirici ekibi tarafından yapılan muğlâk mesaj, topluluğun Çin Ethereum’u olarak bilinen NEO’da yükselişe geçmesini engellemedi. Piyasa değeri açısından dolaşımdaki en büyük 11. kripto para birimi olan NEO’nun fiyatı, ilanın yayımlanmasının hemen ardından yükselmeye başladı.

NEO temmuz grafigi

Buna göre Salı günü en çok kazanç elde etme başarısını gösteren kripto para birimi olarak yüzde 12’lik bir artış yaşadı. NEO’nun bu projesi ise gelişim yolculuğunun henüz başında gözüküyor. Bu yolda kripto para hakkında birçok gelişme duyacağımız da aşikâr gözüküyor.

coindoo

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin