Artık NEO’yu Apple ve Samsung’da harcayabilirsiniz!
Artık NEO’yu Apple ve Samsung’da harcayabilirsiniz!

NEO MainNet resmen başladı ve CGAS tanıtılıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

6 Eylül’de Neo Smart Economy GAS’ın sözleşme haritasında mevcut olan NEO MainNet resmen başladı ve Twitter’da duyuruldu. NGD (NEO Global Development) tarafından çeşitli varlık gereksinimlerini karşılamak için oluşturuldu.

NEO MainNet ile CGAS–GAS 1:1 oranında eşleşecek

NEO Twitter paylaşımında şu açıklamalara yer verdi:

CGAS-GAS’ın sözleşme eşlemesi resmi olarak #NEO MainNet’te başlatıldı! CGAS, GAS’ı sözleşmeye 1:1 oranında eşleyen bir NEP-5 tokeni. NGD tarafından çeşitli varlık gereksinimlerini karşılamak için görevlendirildi.

Dijital varlıklar, küresel varlıklardan (NEO&GAS) ve sözleşme varlıklarından (NEP-5) oluşan NEO Smart Economy’nin ayrılmaz bir parçası. Ayrıca NEO platformunda artan sayıda büyük dApp uygulaması oldu ve bu sayede çeşitli varlık türlerine olan ihtiyaç arttı.

CGAS, NGD tarafından verilen NEP-5 sözleşme varlıklarına atıfta bulunuyor. CGAS tamamen iade edilebilir ve GAS için 1:1 oranında değiştirilebilir. Sözleşmenin temel amacı GAS’ın global varlıklarını haritalamak ve sözleşme devri yöntemini kullanarak iç transferden yararlanmak. NGD geçtiğimiz günlerde GAS’ı sözleşme ile eşleştirmek için tasarlanan CGAS sözleşme varlığını geliştirdi. NEP-5 tokeninin toplam tedarik miktarı 100 milyon olup, toplam GAS arzına eşit.

MainNet GAS küresel varlıklar doğrudan desteklemediği için yapılıyor

NGD kıdemli Blockchain geliştiricisi Chris Chen konuya yönelik olarak şunları söyledi:

NEO oyun ekosistemi daha eksiksiz hale geldikçe GAS uygulama senaryoları için giderek artan bir gereksinim oldu.

Oyun içi varlıkların bir örneği, bir oyun satın alımı için 5 GAS’a mal olacak. Küresel varlıkların doğrudan çağrılması teknik olarak desteklenmediği için, CGAS küresel varlığını geliştirdiler. Bu şekilde GAS sözleşmeler dahilinde aktarılabilir ve kullanıcılar sadece CGAS ile ödeme yapabilir. Neo Smart Economy ayrıca, CGAS’ın tasarımına ve kodlamasına katkıda bulunan bir Çinli NEO geliştirici topluluğu olan NEL’e özel bir yetki verdi.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin