MCO (MCO) debit kartı için 10 milyon dolar yatırım yaptı
MCO (MCO) debit kartı için 10 milyon dolar yatırım yaptı

MCO (MCO) kripto debit kartı ile ayı piyasasına meydan okuyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Şu anda kripto para piyasasında olan dolaşımına baktığımızda, MCO (MCO) tokeni sağlam bir iyileşme ile kendini gösteriyor. Bu olumlu hareket, şirketin Crypto.com’u satın alarak 100.000 adet fiziksel kripto debit kartının piyasaya sürmesi sayesinde yaşandı.

MCO (MCO) debit kartı için 10 milyon dolar yatırım yaptı

Kripto piyasası bugün de tahribat görmeye devam ediyor. BTC, ETH ve neredeyse tüm altcoinler, yatırımcıları 12 milyar dolarlık piyasa çöküşüyle karşı karşıya bıraktı. MCO (MCO), Crypto.com alan adını 10 milyon dolar karşılığında önemli bir marka haline getirerek MCO tokenini piyasaya sürdü. Şimdi sadece Crypto.com olarak bilinen Hong Kong ICO’su, bir cüzdan ve yatırım aracı olarak hareket eden bir uygulamayı kullanıyor. Ayrıca 100.000 adetlik bir ICO sürümüyle başlayarak Asya’da ilk kripto para debit kartını çıkardı.

South China Morning Post aracılığıyla açıklanan Crypto.com, bankaların ve diğer geleneksel finansal kurumların zarar görmemesi için kripto para kullanımının penetrasyonunu genişletmeyi ümit ediyor. Bu ticaret için fiziksel ve erişilebilir bir yöntem sunarak kripto kabulünü artırmaya çalışıyor. Şirketin MCO tokeni sayesinde geçirdiği güçlü toparlanma süreci, yatırımcıların izlemesi gereken bir konu. Hatta Çin’de yaşamayanlar ve kripto debit kartını kullanma fırsatına sahip olmayanlar bile bu gelişmeyi yakından takip etmeli.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin