NEO fiyatı Ağustos ayında yüzde 40 düştü
NEO fiyatı Ağustos ayında yüzde 40 düştü

NEO fiyatı yüzde 40 düştü: NEO en büyük kaybeden para oldu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

NEO’nun Ağustos’taki kötü performansı, piyasada zaten güçlü olan ayı eğilimini kuvvetlendirdi. NEO fiyatı bu ayda yaklaşık yüzde 40 düştü!

NEO fiyat grafiği
NEO fiyat grafiği

NEO fiyatı Ağustos ayında yüzde 40 düştü

CoinMarketCap ve CoinDesk tarafından yapılan analizlere göre, NEO Ağustos ayında aylık %39,6 düşüşle, piyasadaki en büyük 25 kripto para birimi arasında en büyük kaybeden para oldu. Ay boyunca, dünyanın en büyük 14. kripto para birimi, SEC’in çoklu Bitcoin ETF’si başvurularını reddetmesi nedeniyle Ağustos ayında sarsılan piyasa ile birlikte hareket etti. NEO’ya yönelik bir takım verilere aşağıda yer verildi:

Aylık performans: %39,62 düşüş
Tüm zamanların en yüksek seviyesi: 162,11 dolar
Kapanış fiyatı 31 Ağustos: 31,73 dolar
Güncel piyasa fiyatı: 22,85  dolar
Piyasa sıralaması: 14

NEO kaybedenler arasında göze çarpan bir oyuncu

Özellikle, tüm kripto para birimlerinin toplam piyasa hacmi sekiz ay içinde ilk kez 200 milyar doların altına düşmesiyle, yalnızca iki hafta içinde 100 milyar dolardan fazla zarar yaşandı. Aynı zamanda, NEO aylık 14,50 doların altına düştü. Ancak piyasa Ağustos’un son iki haftasında önemli bir toparlanma kaydetti ve toplam piyasa hacmi yaklaşık 40 milyar dolarlık değer kazandı.

Yine de, Ağustos ayının sonuna doğru yapılan ralli, birçok kripto para için çift haneli aylık kayıpları gösteren Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) gibi en büyük varlıklarda dahil olmak üzere, önceki haftalarda meydana gelen kayda değer kayıpların kurtarılması için yeterli değildi. NEO da 14 Ağustos’ta görülen en düşük seviyelerden yüzde 35’ini kurtardı, ancak yine de kaybedenler arasında göze çarpan bir oyuncu.

Coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin