Teknik göstergelerle NEO fiyatı, analizi
Teknik göstergelerle NEO fiyatı, analizi

NEO fiyatı, 70 doların üzerinde olabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

NEO fiyatı, keskin bir şekilde düştü ve ABD dolarına karşı 70 doların altına yerleşti. NEO/USD paritesi düşüş eğiliminde ve 60 doların altında daha fazla zarar riski taşımakta.

  • NEO fiyatı son zamanlarda daha yüksek seviyelerde düzeltildi. Ancak ABD doları karşısında 70 doların üstüne çıkamadı.
  • NEO/USD paritesinin (Bitfinex’in veri akışı) çizelgesinde 68 dolardan dirençli bir canavarı temsil eden trend çizgisi var.
  • Parite, 61 dolar ve 58,5 dolar desteklerin üzerinde kalamazsa aşağı doğru hareket edebilir.

Teknik göstergelerle NEO fiyatı, analizi

ABD dolarına karşı NEO fiyatında 80 dolardan yüksek bir düşüş yaşandı. NEO/USD paritesi, 74 dolar ve 70 dolar destek seviyelerinin altına düştü. Grafik fiyatı bir kez 60 dolar seviyesinde kırdı ve fiyatın 58,37 dolarda işlem gördüğünü göstermekte. Daha sonra, bir baş hareketi başladı ve  61 dolar ve 62 dolar direnç seviyelerinin üzerinde düzeltildi.

NEO fiyatı, 70 doların üzerinde olabilir mi?
NEO fiyatı, 70 doların üzerinde olabilir mi?

NEO, son düşüşün %38,2 Fibonacci düzelme seviyesinin üzerinde işlem görerek  77,3 dolardan 58,3 dolara düştü. Ancak, fiyat 69 ila 70 dolar civarında büyük bir engelle karşılaştı. Şu anda 67 dolar olan 100 saatlik basit hareketli ortalama, büyük bir engel olarak hareket ediyor.

NEO fiyat mücadelesinde başarılı olabilecek mi?

Üstelik, son düşüşün %50 Fibonacci düzelme seviyesinin %77,3 ile 58,3 dolar seviyesinden kapandığı görülmedi. Daha da önemlisi, NEO/USD paritesinin saatlik grafiğinde 68 dolara yakın dirençli bir canavar düşüş trendi hattı var. Şu anda, parite 62,5 dolar seviyesinde bir destekle 63,5 dolar seviyesine yakın işlem görüyor. Ancak, en önemli destek 60 ila 61 dolar civarında. Alıcılar, fiyatı 68 dolar ve 100 saatlik SMA’nın üzerinde zorlayamazsa, daha fazla kayıp olabilir.

60 dolarlık desteğin altında bir kırılma, yakın vadede 58 doların altında daha fazla kayıp isteyebilir. Fiyat tarafında, 68 ve 70 doların üzerindeki başarılı bir yükseliş, büyük olasılıkla NEO fiyatını yükseliş bölgesine itecek.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ethereumworldnews

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin