NEO fiyat analizi
NEO fiyat analizi: NEO destek bölgesinden momentum kazanabilecek mi?

NEO fiyat analizi: NEO destek bölgesinden momentum kazanabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

NEO ’nun dolar karşısındaki fiyat hareketini yılbaşından beri özetlemek gerekirse;

  • Yıla 7,5 dolar seviyesinde yükseliş ile başlayan kripto para 10 doları gördükten sonra bu noktadan gelen hızlı kâr satışları ile önemli bir düşüş yaşadı.
  • 10 dolar seviyesinden başlayan satışlar NEO’nun 7,07 dolar seviyesine kadar gerilemesine neden oldu.
  • Son 10 günlük periyotta görülen dalgalı fiyat hareketlerinde yükseliş hamleleri daha çok 8,10 dolar seviyesinde sınırlı kalırken 100 günlük hareketli ortalamanın NEO’nun yukarı yönlü sıçramasında en önemli dinamik direnç seviyesi olduğunu görüyoruz.

NEO fiyat analizi

Yazımız yayına hazırlanırken Binance verilerine göre 7,57 dolar seviyelerinde bulunan NEO,  en son 100 günlü hareketli ortalamasını 8,85 dolara yükselerek bir kez daha test etti. Bu noktanın sağlam bir direnç olmasından dolayı NEO fiyatı yeni bir düşüş dalgası ile 7,10 seviyesine kadar geriledi. Bu hafta ise NEO/USD paritesinde bir toparlanma çabası görüyoruz.

NEO’nun şu an bulunduğu seviye kritik destek noktası 7,50 doların hemen üzerinde bulunuyor. Bu seviyenin altında günlük bir kapanış kripto paranın yeniden 7,10 dolar seviyesinde bulunan ikinci destek noktasını test etmesine neden olabilir. Aşağı yönlü diğer destek noktaları ise şu an için sırasıyla 6.60 dolar ve 5.70 dolar olarak görülüyor. Bu arada 5.70 dolar seviyesi NEO için geçen yılın en düşük seviyesi olduğunu hatırlatmakta fayda var.

Bu ayki fiyat hareketlerine bakarak 7,50 dolar seviyesini iyi savunduğu görülen NEO, bu noktadan momentum kazanarak bir takım yükseliş girişimlerinde bulundu. Şimdi ise bu yükseliş hamlelerinden birini daha gerçekleştirme olasılığı bulunuyor. Mevcut kısa vadeli düşüş trendi üzerinde görülebilecek yeşil bir mum bu yükseliş için tetikleyici olabilir.

Bu hafta bitmeden 7,80 doların üzerinde bir kapanış gelmesi durumunda ise 100 günlük hareketli ortalamanın bulunduğu seviye olan 8,5 dolar yeniden test edilebilir. Böyle bir yükseliş hamlesi NEO’nun şu anki mevcut seviyesinden yüzde 12 oranında bir artışa denk geliyor.

Teknik göstergelere baktığımızda ise NEO/USD günlük grafiğinde Stokastik RSI’nın aşırı satım bölgesinden yukarı yönlü hareket etme eğiliminde olduğu görülüyor. Bu harekete 46 seviyesinde bulunan RSI’da destek verirse yükseliş yönlü bir hamle görülebilir.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin