Samsung'un Blockchain dostu yeni telefonu bugün satışa sunuluyor!
Samsung'un Blockchain dostu yeni telefonu bugün satışa sunuluyor!

Samsung Galaxy S10’un sızdırılan görüntülerinde kripto cüzdan izleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Samsung’un yeni çıkacak olan modeli Galaxy S10’un son görüntüleri sızdırılmış gibi görünüyor. Gregory Blake ve Ben Geskin, kripto para cüzdanı olarak işlev görecek bir Samsung Blockchain KeyStore’un fotoğraflarını sızdırdığını iddia ediyor.

Sızdırılan Galaxy S10 ’un görüntülerde sadece Ethereum tokeni desteklendiği görülüyor

Görüntülerde yalnızca Ethereum’u desteklediğini gösteriyor. Ancak SamMobile kaynaklarının Bitcoin, Bitcoin Cash ve ERC20 için de destek beklediğini belirtti.

Sızıntı ayrıca, bildirilen telefona en net görünümlerden birini sunarak normal S10 ve tek delikli ön kamerasını gösteriyor.

Cüzdanın yeni modelin çıkışı ile birlikte hazır olup olmayacağı ya da yaygın olarak bulunup bulunmayacağı belli değil – elbette gelirse. Fakat öyle gözüküyor ki en azından kripto cüzdanı için uzun süre beklemek zorunda kalınmayacak.

Samsung’un, S10 modelini 20 Şubat’ta tanıtması bekleniyor. Ve kullanıma hazır hale gelirse en azından Blockchain KeyStore’dan kısaca bahsedildiğini görebiliriz. Yeni modelde bulunması olası bir kripto cüzdanının insanların bir S10 almasının ana nedeni olmayacak olsa da, dijital paraya yatırım yapan kullanıcılar için bir tercih neden olabilir.

engadget

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin