Smart Economy Wiki (SEWiki) NEO'ya nasıl uygulanacak
Smart Economy Wiki (SEWiki) NEO'ya nasıl uygulanacak

NEO ekosistemini Smart Economy Wiki ile güçlendiriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Smart Economy Wiki (Akıllı Ekonomi) ilgili tüm sorunları kavramak için çok basitleştirilmiş bir şekilde ele alan bir topluluk uygulaması. NEO ekosisteminde çeşitli sosyal, teknik ve proje temelli bilgi kaynaklarına açıklık ve anlayış sağlamaya çalışacak.

Smart Economy Wiki (SEWiki) NEO’ya nasıl uygulanacak

NEO Blockchain tabanlı bir terim olan, Smart Economy odaklı çalışmakta. Dijital varlıklar, dijital kimlik, akıllı sözleşmeler ve birlikte çalışabilirlik, NEO’nun akıllı ekonomi ile kazanacağı özelliklerinden bir kaçı. Kripto para birimi dünyası için akıllı ekonomiyi basitleştirerek anlatacak olursak, “Dijital Varlıklar + Dijital Kimlik + Akıllı Sözleşmeler = Akıllı Ekonomi.” şeklinde olur.

Smart Economy Wiki (SEWiki) belirli bir topluluğa yönelik değil

SEWiki, aynı zamanda nOS’un kurucusu ve CEO’su Dean van Dugteren’in projesi. SEWiki, çeşitli projeler, web siteleri, teknolojiler ve insanlar hakkında makaleler barındırmak için tasarlandı. Açık kaynaklı olan SEWiki, içeriğe katkıda bulunmak isteyen herkes için tasarlandı. SEWiki’ye katıldıktan hemen sonra, kullanıcıların mevcut sayfalara yeni makaleler eklemeleri bekleniyor. Katkıda bulunmak isteyenler, tarafsız, bilgilendirici ve iyi kaynaklı içerik sağlayabilir.

Bcfocus

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin