Yahoo! Finance’nin kripto para platformunun detayları içinde en dikkat çeken kapitalizasyon grafiği
Yahoo! Finance’nin kripto para platformunun detayları içinde en dikkat çeken kapitalizasyon grafiği

Sıcak Gelişme: Yahoo Finance Bitcoin Ethereum, Dogecoin ve Litecoin’i listeliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2000’li yılların başında Yahoo’nun yıllar boyunca internetin devi olacağına inanılıyordu. Google’ın yükselişi eninde sonunda Yahoo’yu toz içinde bıraksa da, Yahoo Finance dünyanın en popüler finansal haber sitesi olmaya devam ediyor. Yahoo Finance, kullanıcılarına doğrudan site üzerinden 4 kripto para alıp satmalarına olanak sağlayarak kripto para piyasasına geçiş yapmış oldu.

Yahoo Finance Coinbase ve Robinhood’u kullanacak

Yahoo Finance, 29 Ağustos’ta Bitcoin, Ethereum, Dogecoin ve Litecoin için satın alma ve satış seçeneklerini ekledi. Dört varlık şu anda sırasıyla kripto para birimleri arasında piyasa değeri açısından 1., 2., 24 ve 7. sıradadır.

Yahoo, işlemler için üçüncü taraf brokeri olarak hareket edecek. Bunun için Coinbase ve Robinhood’u kullanacak. Böylece, Yahoo herhangi bir kullanıcı bilgisini saklamak zorunda kalmayacak. Ancak kullanıcıların, Yahoo aracılığıyla dijital varlıklara erişmek için iki borsadan en az birinde, hesap açmaları gerekiyor. Sadece Coinbase’ye eklendiğinde, Yahoo’nun geleceğinde Bitcoin Cash ve Ethereum Classic’inde olacağını görmek şaşırtıcı olmayacak.

Yahoo Finance yaklaşık 165 milyon aylık kullanıcıya sahip

Yahoo Finance’in yaklaşık 165 milyon aylık kullanıcıya sahip olduğu biliniyor. Şu an itibariyle, bu özellik yalnızca Amerika Birleşik Devletleri sakinleri tarafından kullanılabilir, zaten trafiğin yaklaşık yüzde 70’i ABD’den geliyor. Umarız, bu özellik gelecekte geri kalan 50 milyon kullanıcıya kadar uzatılır.

Cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin