Şu ana kadar ki 3 önemli NEO gelişmesi
Şu ana kadar ki 3 önemli NEO gelişmesi

NEO ekosistemini daha sağlam hale getiren en iyi 3 NEO gelişmesi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

NEO kripto para ekosistemi her zaman büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Çok sayıda değişiklik yapıldı ve birçoğu hala yolda. Tüm bu gelişmeler altyapının olgunlaşmasına ve daha geniş kitlelere ulaşmasına yardımcı olacak. Aşağıdaki üç büyük NEO gelişmesi, bu projenin potansiyelini daha iyi anlamanızı sağlayacak.

Şu ana kadar ki 3 önemli NEO gelişmesi

3- Bug Bounty Programı

Kripto para ve Blockchain teknolojisi dünyasında, güvenlik açıkları uzun vadede önemli bir etkiye sahip olabilir. Çok sayıda proje, koddaki bazı gizli kusurlar nedeniyle ortadan kalktı. NEO için resmi bir “Vulnerability Bounty Programı” yürütmek, bu konuda önemli bir etki yaratmayacak. Çünkü bu projenin büyük kusurları ağın yakın gelecekte bozulmasına yol açmayacak. Bu, hackerlar ve suçlular günün her saatinde projelerin eksikliklerini aradığı için önemli bir süreç olacak.

Vulnerability Bounty Programı’nın hedefi dünyanın her yerinden güvenlik uzmanlarını çekmek. Katılımcılara, bu ekosisteme ve potansiyel zayıflıklarına dikkat etmeleri için teşvikler sunulacak. Keşfedilen bir kusurun ciddiyetine bağlı olarak, NEO da uygun bir ödül verecek.

2- CNEO

NEO ekosistemi her zaman yeni gelenler için biraz kafa karıştırıcı oldu. Çünkü iki yerli “para birimi” kullanıyor. NEO’nun kendisi var, fakat GAS isminde işlemlere güç veren bir  para birimi de var. Şimdi bu sistem CNEO’yu tanıtarak biraz daha karmaşık hale geldi. Geliştiricilere göre, rekabetçi kalmak ve dApp’lerin gelişimini sağlamak için gerekli bir adım.

CNEO ile iki yeni sözleşme değerlerinden biri oluşturuldu. NEO’nun NEP-5 akıllı sözleşme eşdeğerini yakın bir gelecekte eşlemek için tasarlandı. Bugüne kadar ne NEO ne de GAS akıllı sözleşmeler tarafından uygun ve basit bir şekilde kullanılabilir. Bu sorunu çözmek son derece önemli ve CNEO hile yapacak gibi görünüyor.

1- CGAS

CNEO, gelecekte dApp geliştirme açısından tek “büyük” değişim değil. NEO Global Development, aynı zamanda CGAS adıyla adlandırılan bir GAS muadilini de tanıtıyor. Amacı GAS’ı NEP-5 akıllı sözleşmeleriyle eşleştirmek olacağı için hedefi oldukça benzer.

CNEO’ya benzer şekilde CGO, sırasıyla 1:1 oranında NEO ve GAS için verilecek. Ayrıca, bu yeni varlıkların her ikisi de tamamen iade edilebilir gibi görünüyor. Bu da bazı ilginç NEO dApp gelişmelerine yol açabilir. Bu değişiklik daha parlak ve daha sağlıklı bir NEO ekosisteminin önünü açacak gibi görünüyor.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin