NEO Çin’in zincirlerini kırarak, yatırım almaya devam ediyor
NEO Çin’in zincirlerini kırarak, yatırım almaya devam ediyor

NEO Çin’in zincirlerini kırarak, yatırım almaya devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

NEO Çin’in zincirlerini kırarak, yatırım almaya devam ediyor. NEO sık sık Çin’in Ethereum’u olarak adlandırılıyor ve NEO’nun bu benzetmeyi hak ediyor gibi görünüyor. NEO, diğer şeylerin yanı sıra akıllı sözleşmeler ve merkezi olmayan uygulamalar da yürütmekte. Bununla birlikte, dünyanın en sıkı düzenleyici ortamında iş yapmak için NEO’nun kurallara uyması gerekiyor.

NEO, Ethereum ile benzerlikler taşıyor

Hong Kong Ekonomi Dergisi’ne röportaj veren NEO kurucusu Da Hong Fei, kripto para piyasasında işlem hacmi baz alındığında onuncu sırada yer alan NEO’nun piyasada işlem hacmiyle ikinci sırada yer alan Ethereum ile benzerlikler taşıdığını belirtti.

Ancak Da Hong Fei, NEO’nun dünyanın en kısıtlayıcı kripto para piyasasında tartışmaya açık bir şekilde uyum sağlamaya çalıştığını belirtiyor. Ayrıca Da Hong Fei, NEO’nun rakibi Ethereum’a göre daha fazla uygulama desteklediğini de vurguluyor ve sözlerine şöyle devam ediyor:

NEO ile Ethereum arasındaki en büyük farklılıklardan biri, NEO’nun reel ekonomiye hizmet etmek için Blockchain ve diğer yeni teknolojileri kullanması.

NEO Çin’in zincirlerini kırarak, piyasada birinci güç konumuna geliyor

Da Hong Fei, düzenleyici uygunluğunun daha az anonimlik anlamına geldiğini itiraf ediyor. Bununla birlikte düzenlemelere uyum, şeffaf bir yapı, geleneksel şirketler ve hükumetler ile daha sorunsuz iş ilişkilerine olanak sağlar. Bu da projenin başarı şansını artırır.

Ayrıca Çin’deki yasaklayıcı kuralların gerek NEO gerekse de ülkedeki kripto para sektörü için iyi olduğunu söyleyen Da Hong Fei, bu sayede NEO’nun Çin piyasasında birinci güç konumuna geldiğini ifade ediyor.

Kripto para piyasaları her zaman aşırı oynaklığı ile gündemde oluyor

Kripto para piyasaları her zaman aşırı oynaklığı ile gündemde oluyor. Kripto para piyasası toplam işlem hacmi, 2018 yılının ilk günlerinde neredeyse 850 milyar dolarken, Nisan başında 250 milyar dolara kadar indi. NEO da bu önemli düşüşten olumsuz etkilendi.

Aynı zamanda, Ocak ayında 190 dolar olan NEO fiyatı bir ara 45 dolara kadar düştü. Da Hong Fei’ye göre bu durumda endişe edilecek bir şey yok, çünkü piyasa böyle işliyor. Da Hong Fei konuya yönelik şunları söyledi:

Bu durum 2013 yılında yaşanan düzeltmeyi hatırlatıyor. O dönemde de Bitcoin 8 bin yuandan bir anda 900 yuanlara kadar düştü. Bu fiyat düşüşlerine rağmen o dönemde de, şimdi de herkes kripto para piyasasına fazlaca ilgi duymaya devam ediyor.

Piyasada bir balon varsa ve patlarsa, sadece güçlü projeler hayatta kalacak

Da Hong Fei, iddialı görüşlerin kripto paraları balon olarak nitelendirdiğini bildiğini ancak böyle bir balon varsa ve zamanla patlarsa, sadece güçlü projelerin hayatta kalacağını düşünüyor. Da Hong Fei açıklamalarına şunları ekliyor:

Bu projelerin veya işletmelerin birçoğu, yalnızca ICO modeline yeni bir fon yaratma yöntemi olarak ilgi duydukları için Blockchain teknolojisini kullanıyor. Son zamanlarda ortaya çıkan birçok Blockchain projesinin ortadan kalkacağına ya da üç yıl içinde inaktif olacağına inanıyorum. Şu an işler hızlanırken, NEO’nun hayatta kalması için uğraşmamız gerekiyor.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bitcoinist

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin