NEM (XEM), VNX Borsası ile risk sermayesi varlıklarını tokenleştirecek
NEM (XEM), VNX Borsası ile risk sermayesi varlıklarını tokenleştirecek

NEM (XEM), VNX Borsası ile bir ortaklık kuruyor: XEM borsada listelenecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Eşler arası kripto para birimi ve Blockchain platformu NEM (XEM), VNX Borsası ile bir ortaklık duyurdu. Borsa risk sermayesi varlıklarının tokenleştirilmesini teşvik eden ilk ticaret platformlarından biri olduğunu iddia ediyor. Ortaklık, platformların NEM Blockchain’ine dayanarak menkul kıymet tokenlerini çalıştırmak için protokoller ve standartlar geliştirmesini sağlayacak.

NEM (XEM), VNX Borsası ile risk sermayesi varlıklarını tokenleştirecek

VNX Borsası (vnx.io), risk sermayesi ve yatırımcıları birbirine bağlayan düzenleyici bir pazar olan Lüksemburg merkezli bir platform. Borsa aynı zamanda Lüksemburg Finansal Teknoloji Evi (LhoFT), Infrachain ve APSI’nin bir üyesi. Borsa platformunun ana gündemlerinden biri, risk sermayesi varlıklarını XEM token sahiplerini de içeren global yatırımcılara açmak. Ayrıca, borsa finansal engelleri azaltmayı hedeflediklerini de belirtiyor.

VNX Borsası CEO’su ve kurucusu Alexander Tkachenko, tokenize edilmiş varlıkların sermaye piyasalarının geleceğinde önemli bir rol oynayacağını ve Blockchain’in finansal piyasaları, özellikle “özel olanları” iyileştirme fırsatlarını sunduğunu belirtiyor. Alexander Tkachenko açıklamalarına şunları ekliyor:

NEM ile ortaklığımız ve dünya çapında menkul kıymet tokenleri ekosistemi için sunduğu fırsatlar son derece cesaret verici.

NEM, VNX Borsası’nda listelenecek

NEM ve VNX Borsası, NEM ekosisteminde yer alan girişimlere yatırım yapan girişim sermayesi fonlarını teşvik etmek için bir likidite programı geliştirmeye çalışmakta. Raporda ayrıca, VNX platformunun risk sermayesi fonlarının optimal likidite elde etmek için menkul kıymet tokeni teklifine katılmasını sağlayacağı da belirtildi. Ayrıca, XEM tokeni VNX Borsası platformunda listelenecek. NEM.io Vakfı’nın Geçici Başkanı Kristof Van de Reck, ortaklığın teknolojiyi ve düzenleyici uyumunu anlamalarını sağladığını belirtiyor. Kristof Van de Reck açıklamalarına şunları ekliyor:

Ana akım finans sektörü ve kripto ekonomisi arasındaki uçurumu birleştiren VNX gibi projeleri görmekten mutluyum.

Ayrıca VNX, risk sermayesi piyasalarını yeni yatırımcılara açmak için Avrupa sermaye piyasası kurumları ve danışmanları ile yakın bir şekilde çalışacak.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin