NEM (XEM) Hong Kong’a genişliyor
NEM (XEM) Hong Kong’a genişliyor

NEM (XEM) Hong Kong’a genişliyor: XEM fiyatlarında son durum nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

NEM.io Vakfı, Singapur’da kuruldu. Ancak son birkaç yıldır genişliyor ve şu anda güçlü bölgesel ekiplerle dünyanın her yerinde aktif durumda. Son olarak NEM (XEM) Hong Kong’a genişliyor.

NEM (XEM) Hong Kong’a genişliyor

NEM Vakfı direktörü Trikar, konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Hong Kong’da NEMofficial ile çalışmak bir onur. Ülke çapında düzenli eğitim etkinlikleri aracılığıyla ekosistemi destekleyeceğiz. Ayrıca Blockchain ve kripto para projeleri için çeşitli ortaklıklar kuracağız.

Hong Kong, çeşitliliği ve gelişimi ile bilinir. Ülke bir iş merkezi ve büyük ölçüde karma kültürüyle tanınıyor. Söz konusu teknolojiler olduğunda Blockchain, belki de internetin genişlemesinden bu yana daha fazla manşet yaratıyor.

NEM Hong Kong’da yeni ortaklıklar kuracak

İş geliştirme, endüstri koordinasyonu, turizm ve uzman yönetimler Hong Kong’daki geleneksel dört anahtar endüstri. Bu sektörler Hong Kong’un parasal gelişiminin ana itici gücünü oluşturuyor. Bunlara ek olarak, şehir dünyanın önemli bir Blockchain  merkezi haline geliyor. NEM, ülkedeki düzenli eğitim etkinlikleri aracılığıyla ekosistemi destekleyecek ve Blockchain ve kripto para projeleri için çeşitli ortaklıklar kuracak. NEM’in Hong Kong ve Avustralya Direktörü Ricardo Medrano konuya yönelik şunları söyledi:

Hong Kong, ana kilit sektörlerinde NEM Blockchain’ini kullanmak için büyük bir potansiyele sahip. Aynı zamanda sadece Avustralya’ya bağlı değil. Çin’e ve Güney Asya’nın tüm bölgelerine de bağlı.

XEM fiyatlarının bir haftalık grafiği
XEM fiyatlarının bir haftalık grafiği

XEM fiyatlarında son durum

NEM son dönemde çeşitli platformlarda listeleniyor ve ortaklıklar kuruyor. Yazım sırasında NEM, %4,3 oranında düşüşle 0,6 dolardan işlem görüyor. NEM şu anda, 1,5 milyar dolarlık piyasa değeriyle 18. sırada yer alıyor. NEM haftalık olarak ise %15,9 oranında değer kaybına uğradı.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin