NEM (XEM) fiyatı, Coincheck’in etkisi ile değer kazandı
NEM (XEM) fiyatı, Coincheck’in etkisi ile değer kazandı

NEM (XEM) fiyatı son 9 haftanın en yüksek seviyesine çıktı: Peki fiyat artışının katalizörü neydi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

NEM (XEM) fiyatı bugün kripto para piyasasının durağan durumuna karşın dokuz haftanın en yüksek fiyat artışı yaşadı.

NEM (XEM) fiyatı, Coincheck’in etkisi ile değer kazandı

Kripto para aynı zamanda, bu pazar gelişmesi ile 24 saatlik işlem hacmiyle de bugün son 3 ayın en yüksek seviyesini gördü. Dünyanın en büyük 16. kripto parası, Eylül’den bu yana görülen en yüksek seviye olan 0,114 dolara ve 24 saatlik işlem hacmi ise 50 milyon dolara kadar çıktı. Bu son rakam, CoinMarketCap‘ten elde edilen verilere göre 29 Temmuz’dan bu yana en fazla hacmi temsil ediyor.

NEM (XEM) fiyat grafiği
NEM (XEM) fiyat grafiği

NEM’in fark oluşturan bu yüzde 25’lik fiyat artışı, Tokyo merkezli kripto para borsası Coincheck’te yeniden ticarete açılmasından kaynaklandı. Coincheck, Ocak ayında uğradığı hack saldırısında 500 milyon NEM çaldırdı.

Kripto para, 5 Eylül’den bu yana görülen en yüksek değerinde

NEM’in fiyatı, Coincheck’te NEM işlemlerinin yeniden işleme açıldığı duyurusundan yaklaşık 45 dakika önce artmaya başladı. Ayrıca NEM’in piyasa değeri bugün 5 milyon dolar seviyesine ulaştı, bu 5 Eylül’den bu yana görülen en yüksek değer. Diğer önemli kripto paralardan bazıları 24 saatlik fiyat gelişmelerinin pozitif olduğu piyasa değeri üzerinden mütevazı kazançlar elde ediyorlar.

Coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin