NEM (XEM) CoinDeal Borsası’nda listeleniyor!
NEM (XEM) CoinDeal Borsası’nda listeleniyor!

NEM Asya ticaret pazarında yayılıyor: NEM (XEM) CoinDeal Borsası’na ekleniyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugün NEM (XEM) CoinDeal Borsası’nda listeleneceğini açıkladı. NEM bu hafta farklı kripto para borsalarında listelenmeye devam ediyor. Son zamanlarda Güney Kore’nin lider kripto para borsası Bithumb da XEM’i platformuna ekledi. Hindistan’ın BuyUcoin Borsası’nın yanı sıra Hong Kong’un Coinsuper Borsası’da NEM’i platformunda listeledi. Bu listelemeler NEM’in Asya ticaret pazarını hızla kapsadığını gösteriyor.

NEM (XEM) CoinDeal Borsası’nda listeleniyor!

NEM konuya yönelik şu paylaşımı yaptı:

NEM (XEM) CoinDeal Borsası’nda listeleniyor!

Kripto para borsası CoinDeal, 2018’in başlarında faaliyete başladı ve kapılarını yatırımcılara açtıktan 3 ay sonra 3 milyon dolarlık işlem hacmi gerçekleştirdi. CoinDeal, Polonya kripto para ve Blockchain girişimcileri tarafından kuruldu.  Kullanıcılar şu anda euro olan fiat para birimini kullanarak CoinDeal pazarına girebilir. Borsa, 7/24 çok dilli bir destek ekibine sahip. Böylece kullanıcılar İngilizce, Çince veya Lehçe dilinde sorunları rapor edebilir. Giriş yapmadan önce tüm materyaller İngilizce, Çince, Almanca ve Korece’dir. CoinDeal ayrıca uygulamanın Rusça sürümünü de yayınlamayı planlıyor.

NEM haftalık olarak yüzde 21,98 oranında değer kaybına uğradı

Geçtiğimiz günlerde NEM BitPrime ile ortaklıklarını açıkladı. 9.000’in üzerinde NZ müşterisi tarafından güvenilen BitPrime, Yeni Zelanda’da ekosistemlerinde 50’den fazla kripto parayla dijital para borsası platformunu başlattı ve geliştirdi. Bu platform kripto para ticareti için güvenli ve basit bir uygulama ile çalışır. Bir dernek, NEM Vakfı ve BitPrime’ın Haziran 2018’de bir kutlama düzenleyeceğini açıkladı. Önümüzdeki birkaç gün içinde bir XEM airdropu da duyuruldu. NEM, daha fazla ortaklığın yolda olduğunu doğruladı. Bu işbirliğinin XEM fiyatını artış yönünde desteklemesi bekleniyor.

NEM (XEM) CoinDeal Borsası’nda listeleniyor!
NEM (XEM) CoinDeal Borsası’nda listeleniyor!

Yazım sırasında NEM, %2,5 oranında düşüşle 0,19 dolardan işlem görüyor. NEM şu anda 1,7 milyar dolarlık piyasa değeriyle 16. sırada yer alıyor. NEM haftalık olarak %21,98 oranında değer kaybına uğradı.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin