Bazı analistlere göre Bitcoin’in kısa ve uzun vadeli görünümü!
Bazı analistlere göre Bitcoin’in kısa ve uzun vadeli görünümü!

İşte analistlere göre Bitcoin’in kısa ve uzun vadeli görünümü!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin geçen haftaki aşağı yönlü seyrini devam ettiriyor. Lider kripto para bazı noktalarda geri sıçradı ancak yine aşağı bakıyor. Yazım sırasında Bitcoin, %1,61 oranında düşüşle 6.504 dolardan işlem görüyor. Peki analistlere göre Bitcoin’in kısa ve uzun vadeli görünümü nasıl?

Bazı analistlere göre Bitcoin’in kısa ve uzun vadeli görünümü!

Bazı analistler, Bitcoin‘in en son fiyat hareketlerine bakış açılarını belirterek, bir numaralı kripto paranın genel yönünü belirledi. Dijital para yatırımcısı Marius Rupsys, konuya yönelik şunları söyledi:

Bitcoin düşüş eğilimi gösteriyor. 20.000 dolardan 6.100 dolara kadar, yaklaşık yüzde 70 oranında azaldı. Bu kadar düşmüş olan herhangi bir varlık düşüş eğiliminde olacak. Hisse senetleri yüzde 20 düştüğünde bu düzeltme olarak kabul edilir. Bu hafta, önceki eğilimin devamı gibi görünüyor.

Delaware merkezli  Mandala’nın CEO’su Nate Flanders, ise konuya yönelik şunları söyledi:

Şubat ayından beri Bitcoin net bir düşüş eğilimine girmiş durumda. Yeni yüksek seviyelere çıkamadı. Yatırımcılar, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu yetkilileri tarafından Bitcoin ve Ethereum‘un menkul kıymet olmadığı yönündeki son açıklamalarını takiben değişen duyguların tetikleyebileceği trendin tersine dönmesi ihtimaline karşı gözlerini açık tutmalı. Yasal kesinlik büyük bir faktör, insanlar daha rahat hissettikçe davranışta bir değişim görebiliriz.

“Uzun vadeli grafiklere bakıldığında Bitcoin kesinlikle yükseliş trendinde.”

Nate Flanders, piyasa beklentisi için olumlu bir yaklaşım sunarken, bazı analistler Bitcoin fiyatlarındaki son düşüşlerin sadece dijital paranın keskin bir ralliyi takip eden bir geri çekilmesi olarak nitelendirdi. Sosyal ticaret platformu eToro’nun kıdemli piyasa analisti Mati Greenspan, konuya yönelik şunları söyledi:

Uzun vadeli grafiklere bakıldığında Bitcoin kesinlikle yükseliş trendinde. Burada gördüğümüz şey hala Aralık ayının zirvelerinden bir geri çekilme.

Forbes

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin