NEM (XEM) fiyatı neden artıyor?
NEM (XEM) fiyatı neden artıyor?

NEM (XEM) BuyUcoin Borsası’nda listeleniyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

NEM Vakfı, çeşitli girişimler ve kripto dünyasının NEM yatırımcıları tarafından destekleniyor. NEM (XEM) BuyUcoin Borsası’nda listeleniyor.

NEM (XEM) BuyUcoin Borsası’nda!

NEM Vakfı’nın iş metodolojisi, NEM’in Blockchain’inin üstün bir güncellemeye kavuşturulması ve kapsamlı bir ağ için genel olarak insanlar tarafından kontrol edilirken öne çıkan noktaların iyileştirilmesi. XEM, NEM açık Blockchain’inin ticaret parası. NEM Blockchain’inde işlem yapmak için kullanılır. NEM bugün Twitter üzerinden şu paylaşımı yaptı:

NEM artık BuyUcoin Borsası’nda listeleniyor.

BuyUcoin, Hindistan’ın kurulan ilk Bitcoin Borsası olarak biliniyor. BuyUcoin, yatırımcılar ve işletmeler için Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash, NEM ve benzeri kripto para birimlerinin ticareti ve kullanımı için bir platform sağlıyor. Son zamanlarda XEM, CoinSuper Borsası’nda da listelendi. Bununla birlikte Güney Kore’nin önde gelen kripto para borsası olan Bithumb’da da listelenen NEM, Asya ticaret pazarında yavaşça yayılıyor.

NEM (XEM) BuyUcoin Borsası’nda listeleniyor
NEM (XEM) BuyUcoin Borsası’nda listeleniyor

NEM, daha fazla ortaklığın yolda olduğunu doğruladı

NEM Vakfı, Yeni Zelanda’da bulunan kripto para borsası olan BitPrime ile ortaklık kurduğunu da açıkladı. Bir dernek, NEM Vakfı ve BitPrime’ın Haziran 2018’de bir kutlama düzenleyeceğini açıkladı. Önümüzdeki birkaç gün içinde bir XEM airdropu da duyuruldu. NEM, daha fazla ortaklığın yolda olduğunu doğruladı. Bu işbirliğinin XEM fiyatını artış yönünde desteklemesi bekleniyor. Yazım sırasında XEM, %1 oranında artışla 0,20 dolardan işlem görüyor. NEM şu anda 1,8 milyar dolarlık piyasa değeriyle 15. sırada yer alıyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin