featured

NEM (XEM) Asya pazarına hakim olmaya çalışıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

NEM Vakfı, çeşitli girişimler ve kripto dünyasının NEM yatırımcıları tarafından destekleniyor. NEM (XEM) Asya pazarına hakim olma çabalarına bir yenisini ekliyor ve Coinsuper Borsası’nda listeleniyor.

NEM (XEM) Coinsuper Borsası’nda listeleniyor

NEM Vakfı’nın iş stratejisi, her şey dahil bir topluluk için halk tarafından kontrol edilirken NEM’in Blockchain’inin daha iyi güncellemeler ve özelliklerle geliştirilmesi. XEM, NEM açık Blockchain’inin tokeni. NEM Blockchain’ini değiştirmek için kullanılır. NEM bugün Twitter üzerinden şu paylaşımı yaptı:

Bir başka harika haber! XEM Coinsuper Borsası’nda listeleniyor.

Coinsuper, kitlelere kripto para ürünlerini olabildiğince kolayca satın alma ve satma fırsatı sunuyor. Coinsuper, kullanılabilirlik sağlayan, düşük ücretle kullanıcılarına hitap eden, hizmetlerin sorunsuz çalışmasını destekleyen teknolojiye odaklanan ve üstün müşteri hizmeti sunmaya kendini adamış bir ticaret platformuna duyulan ihtiyacı karşılamayı amaçlıyor.

NEM (XEM) Asya pazarına hakim olmaya çalışıyor
NEM (XEM) Asya pazarına hakim olmaya çalışıyor

NEM (XEM) Asya pazarına hakim olmaya çalışıyor

Coinsuper platformuna XEM tokenini ekliyor. Bu, Güney Kore’nin önde gelen kripto para borsası olan Bithumb ile birlikte NEM’in Asya ticaret pazarında yavaşça yayılmaya başladığını gösteriyor.

NEM Vakfı, Yeni Zelanda merkezli bir kripto para ticaret platformu olan BitPrime ile ortaklıklarını da duyurdu. NEM.io Vakfı ve BitPrime’ın Haziran 2018’de bir festival düzenleyeceği açıklandı. Yazım sırasında NEM’in 0,23 dolarlık ticaret fiyatı ve 2,1 milyar dolarlık bir piyasa değeri var. Kripto para son 24 saatte %8,4 oranında değer kaybına uğradı.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin