Artık NEM (XEM) BitFex Borsası’nda!
Artık NEM (XEM) BitFex Borsası’nda!

NEM (XEM) artık Avrupa borsalarında kullanılabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

23 Ağustos’ta NEM (XEM) Twitter aracılığıyla Bitpanda platformunda XEM ile artık işlem yapılabileceğini duyurdu. Bitpanda daha önce Ağustos ayında yakında platformlarında XEM’in yer alacağını açıklamıştı.

NEM (XEM) Bitpanda platformuna ekleniyor

NEM son dönemde çeşitli platformlarda listeleniyor ve ortaklıklar kuruyor. CoinMarketCap verilerine göre yazım sırasında NEM, %3,66 oranında artışla 0,10 dolardan işlem görüyor. NEM şu anda, 907 milyon dolarlık piyasa değeriyle 17. sırada yer alıyor.

NEM (XEM) fiyat grafiği
NEM (XEM) fiyat grafiği

14 Ağustos’ta, Bitpanda Twitter’da NEM’in platformlarında yer alacağını duyurmuştu. Bitpanda’nın duyurusunu yayınlayan NEM, dijital paranın 1 milyar dolarlık piyasa değeri ve 18 Ağustos’ta 0,12 dolarlık bir fiyatla işlem görmesi nedeniyle fiyatta bir artış yaşandığını belirtti.

NEM, “izinli özel Blockchain” işlevi gören dağıtık bir defter teknolojisi

NEM’in (XEM) 17 Ağustos-23 Ağustos tarihleri ​​arasındaki fiyat tablosu

NEM, “izinli özel Blockchain” işlevi gören dağıtık bir defter teknolojisi. Platform, dahili defterler için sektör lideri işlem oranları sunar. NEM, Proof of Importance (POI) consensusu, NEM inovasyonuna dayanmakta. Algoritma, her bir kişinin hesabına bir derecelendirme ve ağdaki önemlerini ayırmak için ağ teorisini kullanır. Avrupa perakende ticaret platformu Bitpanda Borsası aracılığıyla Bitcoin, Ethereum ve Ripple gibi kripto paraları satın alıp, satabilirsiniz. Fintech şirketi Viyana ve Avusturya’da bulunuyor.

NEM (XEM) ilk üniversite tabanlı Blockchain araştırma laboratuvarını kurdu

Geçtiğimiz hafta, Avustralya’da popüler olan bir borsa platformu olan Coinspot, platformunda XEM’i listeledi. Dahası Coinspot, Avustralya’daki kripto para birimi ve Blockchain ekosisteminin büyümesini ilerletmek için NEM Vakfı ile işbirliği yaptı.

21 Ağustos’ta NEM Avustralya ofisi, Brisbane’deki Fortitude Valley’deki The BlockConscious Zirvesi’nde NEM Blockchain’ini resmen başlattı. Aynı hafta boyunca, NEM Filipinler ekibi, Amber Laboratuvarı’nı inşa etmek için Manila’daki Ateneo de Manila Üniversitesi ile bir ortaklık kurdu. Laboratuvar başlatılacak ilk üniversite tabanlı Blockchain araştırma laboratuvarı olacak.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin