nem ve unibright
NEM ve Unibright ortaklığı kripto para adaptasyonuna katkı sağlamayı hedefliyor

NEM ve Unibright ortaklığı kripto para adaptasyonuna katkı sağlamayı hedefliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ezber bozan kurumsal sınıf bir Blockchain olan NEM, kısa bir süre önce Blockchain-bağımsız entegrasyon çerçevesine sahip Unibright ile olan stratejik ortaklığını duyurdu. NEM ve Unibright ortaklığı, kabaca Unibright’ın çerçevesine NEM yönelimli kod oluşturulmasını içeriyor. Aynı zamanda, işbirliği, NEMsp Programına Unibright’ı ekleyecek ve böylece geliştiricilerin küresel NEMsp Ağı üzerinden blok zincir eğitimi ve sertifikasyonu almalarını sağlanacak. Böylece uzman teknik becerileri sayesinde, Unibright’ın ekibi, sektör, deneyim ve uzmanlığa bakılmaksızın müşterilerini NEM ve ölçeklere entegre olma yeterliliğini kazanacak.

NEM ve Unibright arasındaki stratejik ortaklığın detayları

Anlaşmanın bir parçası olarak, NEM, Unibright otomatik kod oluşturma platformunun hedefinde olacak. Aynı zamanda NEM bağdaştırıcıları, Unibright Entegrasyon Platformuna dâhil edilip NEM mimarisini mevcut BT ortamına bağlayabilecek. Ve Unibright, eğitim ve sertifikasyon sürecini takiben resmi bir NEM servis ortağı olarak faaliyet gösterecek. Gelecekte, hem NEM hem de Unibright ortak projeler, konsept kanıtları ve kurumsal müşterileri ile diğer ortaklarla örnek çalışmalar üzerinde birlikte çalışacak.

Liderler ortalık hakkında ne söylediler?

NEM Başkanı Kristof Van de Rek, Unibright ile olan işbirliğinin, otomatik kod oluşturmayı mümkün kılarak, NEMsp ağının daha yüksek bir seviyede geliştirilmesini ve yerleştirilmesini sağlayacağını söyledi. NEMsp ağı, tekrarlanabilir ve ölçeklenebilir bir program olarak bilinir. Ve bu işbirlikleri, ortaklar için değer yaratırken, NEM’in küresel ölçekte benimsenmesini de hızlandıracak gibi gözüküyor. NEM ve Unibright arasındaki sinerji, ortaklığa “mükemmel uyum” kazandırabilir. Aynı zamanda bu stratejik ortaklık karşılıklı ve faydalı bir ilişki oluşturabilecek potansiyele de sahip gibi duruyor.

Unibright CEO’su Marten Jung da konuyla ilgili yorumlarda bulundu:

Kurumsal müşterilerimizin, onlara sağlam bir temel, ölçeklenebilirlik ve hızlı bir pilot-çözüm bakış açısı sunan Blockchain platformumuza güveneceğine inanıyorum. NEM tüm bu alanlarda ikna edici bir teknik beceriye sahip. Nem ile yaptığımız stratejik ortaklığın ne kadar verimli olduğunu görmek için sabırsızlanıyorum.

Ortaklık nasıl başarıya ulaşacak?

Unibright ekibi, eğitimini Almanya’nın Bingen kentindeki Unibright’ın ana ofisinde NEM Solutions Architect’da tamamladı. Takım tarafından geliştirilen test projesi NEM ekibi tarafından denetlendikten sonra sertifika alarak, etkin bir çözüm ortağı olarak faaliyetlerine başlayabilecekler. böylece NEM ekibi tarafından gerekli onaylar verildikten sonra ise Unibright resmi olarak NEM Hizmet Ortağı olarak tanınacak.

NEM ve Unibright ortaklığının avantajları

Mart 2015’te piyasaya sürülen NEM, çoklu-imza hesap sözleşmesi, adlandırma sistemi, özelleştirilebilir varlıklar, bir Eigentrust ++ itibar sistemi, şifrelenmiş mesajlaşma ve daha fazlası gibi endüstri lideri blok zincir özelliklerine sahip, kurumsal bir Blockchain platformudur. Ayrıca eski sistem kullanan şirketler NEM çözümlerini kurulumsuz olarak kullanabilirler.

Unibright’ın birleşik çerçevesi aracılığıyla, NEM’in ana akım kripto ekosistemindeki dayanağı daha da güçlendirilecek gibi gözüküyor. Çoklu zincir çözümü, endüstriler arasında blok zincirin benimsenmesini daha da teşvik edecek. Bunun yanında protokollerin kendi ihtiyaçlarını karşılayan ve mevcut BT sistemlerine entegre edebilecek protokoller arasında geçişlerine yardımcı olma özelliği de kazanılacak.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin