NEM

NEM’in yeni hedefi Kore piyasası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

NEM tokeninin kökenleri batıda değil de doğudan başlayarak diğer kripto para birimlerine kıyasla alışılmışın dışında bir görüntü veriyor.  Japonya’da ise hâlâ büyük bir popülariteye sahip bir kripto para olarak biliniyor.

NEM’in Japonya’daki popülaritesi, Tech Bureau ile ortaklık yapması ve kripto paranın arkasındaki Blockchain teknolojisi ile yakından ilgili. Bu popülerliğe bağlı olarak, NEM’in 2018 yılı planları içerisinde ise Kore’ye doğru genişlemeyi planlıyor bulunuyor.

Kore Nem (XEM) için ikinci popüler ülke olarak görülüyor

Güneydoğu Asya’nın Başkanı Stephen Chia’nın verdiği bir demeçte, NEM genişlemesinin artıları ve eksileri konusunda ve 2018 için sahip olduğu diğer planlardan bahsetti:

Onlar (Tech Bureau) aslında bizim XEM projemizin bir sonraki aşaması olarak ve Katapult adını verdiğimiz NEM Blockchain’in geliştirmesi konusunda ortaklık aşamasında bulunuyorlar. Bu ortaklık ile Tech Bureau temelde Japonya’daki topluluğumuzu büyütme konusunda oldukça fazla katkı sağlıyor. Bugün, kripto para birimimizin yaklaşık yüzde 40’ı, 24 saat esasına göre Japonya’da işlem görüyor. Ayrıca, Tech Bureau’nun kendi kripto para platformuna sahip olmasına da bize bu konuda çok yardımcı oluyor.

Tech Bureau NEM projesine değer katıyor

Tech Bureau, Catapault olarak bilinen mijin Blockchain yazılımının ikinci versiyonunu geliştiren bir Blockchain hizmeti sağlayarak değerini kripto paraya taşıyor. Bu yazılımın amacı NEM protokolünü güncellemek ve geleceğe uyum sağlamak için varlıkları altyapıya müdahale etmeden sunmak.

Chia, NEM’in ikinci popüler ülkesini Kore olarak görüyor.  Bundan dolayı kripto paranın Kore etrafında bir topluluk kurmasını ve ülkede hükümetle ve şirketle ilişki kurmasına yardımcı olmak için ülke içinde Blockchain kullanılması planlanıyor.

Stepen Chia konuyu şu şekilde aktarıyor:

Blockchain’deki tüm programın geliştiricileri olarak gençlere daha fazla imkân tanırsak, daha fazla kullanım durumunun ortaya çıkmasını ve daha fazla şirketin bundan yararlanabilmesini sağlayabiliriz. Ve aynı insanlar, onları blok zincirde eğittikten sonra, şirketlere ve hükümetlere çeşitli endüstrilerdeki bazı sorunları çözmelerine yardımcı olabilirler.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin