bitcoin cash 24 temmuz
Bitcoin Cash 24 Temmuz fiyat görünümü: BCH boğaları geri mi döndü?

Bitcoin Cash 24 Temmuz fiyat görünümü: BCH boğaları geri mi döndü?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash 24 Temmuz fiyat hareketlerine dair önemli detayları şu şekilde sıraladık:

  • Bitcoin Cash satış baskı ile 770 dolara kadar gerileyerek son birkaç gündür yaşadığı olumlu görünümü tersine çevirmişti.
  • Sabah saatlerinde gelen alış pozisyonları Bitcoin Cash’i yeniden ana yükseliş trendine taşıdı.
  • Bu yükselişin ardından gelebilecek düzeltme hareketlerinde Bitcoin Cash fiyatının ana yükseliş trendinde tutunması oldukça önemli.
  • Fiyat sabah seansında 840 dolar üzerinde kalmak için mücadele ediyor.

Bitcoin Cash’in dolar karşısında kayıplarını geri alıp yüzde 2’nin üzerinde bir yükselme gösterdiğini görüyoruz. Bunun yanında Bitcoin karşısında ise son 24 saatlik zaman diliminde sadece yüzde 1’in altında bir kayba sahip. Bitcoin Cash verdiği fiyat görünümü ile Bitcoin’den sonra piyasadan faklı karakter gösteren ikinci büyük kripto para olma özelliği ile de dikkat çekiyor.

Bitcoin Cash 24 Temmuz fiyat analizi

BCH/USD saatlik grafiğine baktığımızda, BCH’nin 3 saatlik zaman diliminde yüzde 10’a yakın bir artış ile görünümünü pozitife çevirdiğini görüyoruz. Bu hareket aynı zamanda ana yükseliş trendine geri dönüşe de neden oldu.  Mevcut yükselişin sağlıklı olup olmadığını görmemiz için en az 3 mum kadar yükselen trend üzerinde kalmasını görmekte yarar vardır. Şu an karışık bir görüntü veren trendin yön tayini için 100 ve 200 HO takip edilebilir.

Yine grafikte görüldüğü üzere BCH fiyatı son yükseliş ile yükselen kanala hızlı bir şekilde geri dönüş yapıp, üst bandı kırmayı denedi. Ardından gelen kar satışları henüz yükseliş momentumunun buna müsaade etmediğini gösteriyor. Bu yüzden BCH fiyatının önümüzdeki saatlerde yükselen kanal içerisindeki hareketlerine şahit olabiliriz.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin