XRP fiyatı
Analistler % 12’lik sert düşüşe rağmen XRP fiyatından neden umutlu?

3 Kasım XRP fiyat analizi: XRP kritik 46 sent eşiğinde

service service
Share

Share This Post

or copy the link

3 Kasım XRP fiyat hareketleri için önemli sayılabilecek detayları şu şekilde özetledik:

  • XRP dün 0,4670 dolar ile 0,46 dolar arasında fiyat hareketleri gösterdi.
  • Bu yatay bantta 46 sent oldukça önemli bir destek bölgesi olarak görülürken XRP fiyatının sabah saatlerinde bu seviyeyi test ettiğini görüyoruz.
  • 100 saatlik hareketli ortalamanın 200 saatlik daha uzun hareketli ortalamayı yukarı yönlü kesmesi ise XRP’nin yükselişi için tetikleyici bir faktör olabilir.

3 Kasım XRP fiyat hareketleri

XRP önceki gün başladığı yükseliş hareketinde 0,4670 seviyesine kadar sürdürdükten sonra dün bu noktadan girdiği düzeltme sonrası 46 sentte kendine sağlam bir destek buldu. Gün içerisinde yeni tepe seviyeleri denemesi ise yeniden 0,4670 civarında sonlanınca bu noktanın XRP için kısa vadede önemli bir direnç olduğu teyit edildi.

Alt bölgede ise 46 sent oldukça kritik bir destek noktası olarak karşımıza çıkıyor. Hafta sonu başlayan hareketlerin ise negatif görünümlü olarak 46 sentin hemen üzerinde düşük hacimle başladığını söyleyebiliriz.

Sabah saatleri boyunca bu seviyenin altına inilmemesi XRP fiyatının yükseliş yanlı harekete başlaması için olumlu bir sinyal olarak algılanabilir. Fakat hafta sonunda olmamız sebebiyle bu fiyat hareketinin kısıtlı kalması dezavantaj sayılabilecek diğer faktördür.

Ayrıca dikkat çekici diğer faktör ise saatlik grafikte 100 HO’nun 200 HO’yu yukarı yönlü kesmesidir. Geçim dönem verilerine baktığımızda bu tür kesişme hareketleri ardından piyasanın anlamı tepkiler vererek yüksek volatiliteli işlemler yaptığı çoğu zaman görülüyor.

Bu tarz bir kesişme ana trendin yukarı dönme eğilimini yansıtmasını gösterirken, XRP fiyatının ana destek noktasının altına sarkmama ihtimali de eklenince, XRP’nin yukarı yönlü bir kopma yapma ihtimali yükseliyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin