featured

NEAR fiyat tahmini: Grafikteki boğa kurulumu yüzde 40’lık bir ralliye işaret ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan NEAR, uzun süredir bir düşüş eğilimi içindeydi. Ancak son teknik göstergeler, düşüş momentumun artık tükendiğini ve bu yüzden yatay hareketin başladığını gösteriyor. Ortaya çıkan konsolidasyon, grafikte simetrik üçgen adı verilen bir model oluşturdu.

NEAR

NEAR, grafikteki üçgen modeli bozulana kadar yatay hareket etmeye devam edebilir. Modelin direnç çizgisinin kırılması ile başlayacak yükseliş eğilimi altcoin’in fiyatını sırasıyla 2,7 dolar ve 3,4 dolar seviyelerine yükseltebilir.

NEAR için gün içi işlem hacmi, 172,5 milyon dolardır. Bu da %67’lik bir artış gerçekleştiği anlamına gelmektedir.

Son beş ayda, birbirine yaklaşan iki trend çizgisi arasında dalgalanan fiyat sonunda bir simetrik üçgen modeli oluşturdu. Altcoin’in fiyatı, her iki trend çizgisinden de en az üç kez sıçradı. Bu, yatırımcıların model kurulumuna saygı duyduğunu ve potansiyel hedefi için de aynısını yapabileceğini gösteriyor.

NEAR, son 24 saatte %4,9 oranında değer kazandı ve bu yazının yazıldığı sırada 2,15 dolar civarında işlem görüyor. Mevcut model, fiyat hareketinin boğaların lehine olduğunu gösteriyor. Tersine dönüş hareketi sayesinde fiyat yakın zamanda %13’lük bir yükseliş kaydedebilir.

Yine de, gelecekteki trendin net olarak belirlenebilmesi için trend çizgilerinin herhangi birinden kesin bir kopuş gerçekleşmesi gerekiyor.

Potansiyel bir yükseliş kırılması, piyasadaki satın alma baskısını artıracaktır. Bunun sonucunda %40’lık bir ralli ile beş ayın en yüksek seviyesi olan 3,4 dolara dokunulabilir.

Öte yandan, destek noktasının altında kapanan günlük bir mum, önceki düşüş trendinin yeniden başladığına işaret edecektir.

Teknik göstergeler

Göreceli Güç Göstergesi: Günlük RSI eğimindeki belirgin bir artış, altta yatan yükseliş momentumunu yansıtır. Bu yüzden yatırımcıların direnç noktasını kırma olasılığı daha yüksektir.

EMA’lar: Yükselen fiyat, 20,50 ve 100 günlük EMA seviyelerini geri aldı. Bu yüzden, trendin tersine dönmesinin erken belirtilerinin olduğu söylenebilir.

NEAR için takip edilmesi gereken direnç noktaları 2,22 dolar ve 2,73 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 1,8 dolar ve 1,4 dolar seviyelerinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin