featured

Bu 3 işarete dikkat: APE, piyasadaki belirsizliklere rağmen yükselmeye devam edebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan APE, piyasadaki belirsizlikle mücadele etmeye çalışırken bir miktar düşüş yaşadı. Alıcıların bu kararsızlığı kendi lehlerine kullanmasıyla APE, altta yatan satın alma ivmesini yoğunlaştırdı. İşte, APE fiyatının önümüzdeki dönemde yükselişe hazır olmasının 3 nedeni.

Güçlü birikim bölgesi

Son on ay içinde gözde altcoin’in fiyatı 3 dolar ile 2,85 dolar arasındaki bölgede dalgalanmalar yaşadı. Daha sonra bu bölgedeki destek noktasını kullanarak, Haziran-Temmuz 2022 ve Kasım 2022’de iki büyük fiyat rallisi gerçekleştirdi. Bu da alıcıların agresif bir şekilde bu seviyede birikim yaptığını gösteriyor.

APE

Fiyat grafiği 7,8 dolar ile 3 dolar arasındaki yatay bir trendi yansıtsa da, ilgilenen yatırımcılar alım satım yapmak için iki mükemmel fırsata sahipler. Altcoin’in fiyatının alt desteği tekrar ziyaret etmesi durumunda, fiyat burada sürdürülebilirlik gösteriyorsa, alıcılar yükseliş eğilimini tersine çevirebilir.

Ayrıca 7,8 dolar seviyesinden bir kırılma, yükseliş eğiliminin yeniden başlaması için önemli bir sinyal olacaktır.

Grafikteki boğa formasyonu

Kripto piyasasındaki artan belirsizliğin ortasında, APE fiyatı bir aydan fazla bir süredir birbirine yaklaşan iki trend çizgisi arasında işlem görüyordu. Bu kısa konsolidasyon, günlük grafikte simetrik bir üçgen formasyonu oluşturdu.

Model yapısı, piyasa katılımcıları arasında kararsız bir duyguya işaret etse de, kırılma gerçekleşmesi durumunda büyük bir ralli gerçekleşebilir.

Eğer altcoin’in fiyatı kırılan trend çizgisinin üzerinde kalırsa, APE fiyatı %20 oranında artarak 5,3 dolar seviyesine kadar yükselebilir.

Öte yandan, 4,55 dolar seviyesi kaybedilirse yükseliş tezi geçersiz kılınacaktır.

Teknik göstergelerdeki boğa sinyali

Altcoin’in fiyatı yatay hareket ediyor olsa da, haftalık RSI gözle görülür bir artışa işaret ediyor. Göreceli Güç Endeksi (RSI), son kazanç ve kayıplarını karşılaştırarak bir varlığın fiyat hareketinin gücünü ölçen ve teknik analizde yaygın olarak kullanılan bir araçtır.

Bu nedenle, RSI eğiminin yükseliş sapması, 3 dolardaki destek bölgesi çevresinde artan satın alma baskısını gösteriyor. Bu da, yatırımcıların muhtemelen 7,8 doları aşacağını ve potansiyel olarak daha fazla yükselişin gerçekleşebileceğini gösteriyor.

APE, bu yazının yazıldığı sırada 4,36 dolar civarında işlem görüyor ve trend boğaların lehine. Volatilite ise yüksek.

Altcoin için takip edilmesi gereken direnç noktaları 4,5 dolar ve 5,3 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 3,6 dolar ve 3 dolar seviyelerinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin