Nasdaq, şirketlere Bitcoin’i tanıtmak için geniş katılımlı bir etkinlik düzenledi
Nasdaq, şirketlere Bitcoin’i tanıtmak için geniş katılımlı bir etkinlik düzenledi

Nasdaq son yatırımı ile kripto ve Blockchain’e daha çok yaklaşıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Nasdaq, Blockchain teknolojilerini ve kripto paraları benimsemede bir adım daha atıyor ve son zamanlarda firma Blockchain çözümleri geliştiren bir girişimin finansmanına büyük miktarda para yatırmaya karar veriyor.

Resmi basın açıklamasına göre, Symbiont, 20 milyon dolarlık B Serisi finansman turunu başarıyla kapattı. Finansman turunda Nasdaq Ventures, Mike Novogratz’ın Galaxy Digital, Citi ve Raptor Group gibi yatırımcılar da bulunuyordu.

Para, akıllı sözleşmeler ve tokenizasyon çözümlerini destekleyen, şirketin oluşturduğu bir Blockchain platformu olan Assembly’nin büyümesini desteklemek için kullanılacak.

Symbiont CEO’su ve kurucu ortağı Mark Smith, bu gibi önemli sponsorların desteğini kazanmasının başarısından sonra coşkusunu dile getirdi:

Bu finansman turunu kapatmak, platformumuz ve ekibimizdeki yatırımları hızlandırmamızı sağlıyor…

Finansal piyasalarımızı ve Blockchain teknolojisi deneyiminden yararlanan Vanguard, Lewis Ranieri ve Nasdaq gibi ana ortaklarımız, kurumsal Blockchain ve akıllı sözleşme platformumuz olan Assembly’de yeni dağıtılmış uygulamalar geliştirmekten faydalanacak. Assembly, yeni katılımcılara dijital varlık piyasasına girme fırsatı sunuyor. Ve mevcut katılımcılara ise finansal piyasaların geleceğini inşa etmek için üstün bir altyapı sunuyor.

Nasdaq altyapısını Blockchain teknolojisi ile yenilemeye kararlı

Wall Street devi, Symbiont’ın başarısındaki iyimserliğini ve güvenini dile getirdi. Nasdaq Ventures Başkanı Gary Offner için Assembly gibi ürünlerin birçok şirketin küresel ölçekte büyümesine katkıda bulunabileceğini söyledi:

Dünya çapında 100’den fazla pazar tarafından kullanılan gelecekteki pazar altyapımızı oluşturmaya yardımcı olmak için yenilikçi  teknolojiler keşfetmeye ve yatırım yapmaya kararlıyız…

Yatırımımız aynı zamanda Symbiont’ın kurumsal Blockchain ve akıllı sözleşme platformu Nasdaq Mali Çerçevesine entegrasyonunu da içerecek. Blockchain teknolojisinin eşsiz kurumsal uygulamalarını oluşturmak için bu önemli, büyüyen alanı desteklemekten memnuniyet duyuyoruz.

2018’de kripto pazarının aşağı yönlü davranışına ve birçoğunun karamsarlığına rağmen, şirketin başkanı ve CEO’su Adena Friedman, kripto para birimlerinin gelecekteki etkileri konusunda iyimser olmaya devam ediyor. Ayrıca, Bitcoin Vadeli İşlemlerini başlatmaya ve koşulların uygun olması durumunda belki takas etmeye kararlılar. Ayrıca Adena Friedman kısa süre önce LinkedIn’deki takipçilerine izlenimleri hakkında bazı yorumlarda da bulunmuştu.

Nasdaq CEO’su: “Kriptolar hala geleceğin küresel para birimi olabilir”

ethereumworldnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin