Bir alo DENT token fiyatını fırlattı
Bir alo DENT token fiyatını fırlattı

Dent (DENT) kullanıcıları 10 Milyona ulaştı: İşte kripto paranın başarısı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın ilk global Blockchain mobil veri şirketi olan DENT, 10 milyon kullanıcı kaydettiğinde heyecanını gizleyemedi. Şirket Twitter’da, beklentilerinin ötesinde, kullanıcılarının son derece hızlı büyüdüğünü duyurdu.

Dent (DENT) Blockchain teknolojisini kullanan ilk firma

Şirket, tokeni DENT’li mobil cihazlarda kullanılmak üzere DENT wireless olarak bilinen bir proje ile Blockchain teknolojisini kullanan ilk firmadır. DENT Wreless Kurucu Ortağı Andee Vollmer, konu hakkında şunları söyledi:

DENT mobil uygulamalarında Blockchain teknolojisini kullanan ilk tüketici ürünleri arasında. Kullanıcıların kullandıklarını bile fark etmeyecekleri bir kripto para birimi olan DENT’i oluşturmayı başardık. Bu başarıya giden yolu ve uygulamaları kullanarak kolayca değer aktarabilecekleri için büyük bir kullanıcı uyarlamasına ölçeklenecektir.

DENT wireless, kullanıcıların mobil veri için evrensel para birimi olarak DENT ile mobil veri satın almalarını veya bağışlamalarını sağlar. Hizmet hem Android hem de iOS cihazları için geçerlidir ve şirket pazarını her geçen gün genişletmektedir.

Dent (DENT) haftalık fiyat grafiği
Dent (DENT) haftalık fiyat grafiği

DENT wireless çin merkezli bir firma

İnternete bağlanma ihtiyacı, dünya dijital çağa yöneldiğinden, dünyadaki insanlar için temel bir ihtiyaç haline geldi. Bu nedenle, mobil cihazların kullanıcılarına veri sağlamak için Blockchain teknolojisini kullanmak büyük bir girişimdir. Bu, Çin merkezli birçok Blockchain ürününden sadece biri. Çin’in Blockchain ve kriptolara karşı dostça olmayan tavrına rağmen, ülkede kökleşmiş çok sayıda Blockchain projesinin tüm dünyadaki yaşamları değiştirmeye yardımcı olması şaşırtıcı.

Veri alımı ve dağıtımına ek olarak, şirket aynı zamanda bir borsaya sahiptir. Borsa, kullanıcıların, dünyadaki farklı şifreleme para birimleri kullanarak veri ticareti yapmasına olanak tanır. Borsadaki en iyi müşteriler Endonezya, Filipinler, Fas, Nijerya ve Kenya olarak gözüküyor.

DENT Wireless, her ölçekteki mobil kullanım için internet erişimini değiştirecek şekilde ayarlanan yıkıcı bir yeniliktir. Veri kullanılabilirliğinin vatandaşlarını internet üzerinden gelen fırsatlardan uzak tutan bir zorunluluk olduğu ülkelerde, bu benzeri görülmemiş bir çözüm olabilir. İlk 5 tüketicisinin 3’ünün Afrika ülkesi olması da bu yüzden şaşırtıcı değil.

Zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin