Bitcoin Cash fiyat analizi: BCH için izlenecek önemli seviyeler
Bitcoin Cash analizi: BCH için sıradaki hamle ne olacak?

14 Kasım Bitcoin Cash fiyat analizi: Hard fork öncesi volatilite artıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

14 Kasım Bitcoin Cash fiyat hareketlerine dair önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • Bitcoin Cash piyasasında hard forka bir gün kala yüksek volatiliteli işlemler görüyoruz.
  • BCH dün yüzde 8 oranında yükseliş ile 560 dolar sınırından döndükten sonra günü 520 dolarda kapattı.
  • Yeni güne hafif bir yükseliş ile başlayan BCH, 535 dolarda seviyesinden hızlı bir düşüşe geçti. Yazım esnasında Bitcoin Cash 500 doların altına sarkmıştı.

14 Kasım Bitcoin Cash fiyat hareketleri

Bitcoin Cash 640 dolar seviyesinde başlattığı düşüş trendine hızlı bir şekilde devam ediyor. Dün bir ara 515 dolardan alıcı bularak 560 dolar kadar yükselen BCH, 4 saatlik görünümdeki 200 hareketli ortalama seviyesini geçemeyince yeniden düşüşe geçerek günü 520 dolar seviyesinde kapattı.

Yeni günde 520 dolar doların üzerinde bir reaksiyon göstermeye çalışan BCH/USD paritesi, bu sefer 100 HO seviyesini geçmek için mücadele verdi. 530 dolara kadar yükselen BCH’de yazım esnasında gelen yüksek hacimli satışlar ile 500 dolar psikolojik desteğinin altına sarktığını görüyoruz.

Satış ağırlıklı işlemlerin devam ettiği öğle saatlerinde BCH/USD paritesi 500 doların altında saatlik kapanış yaparsa günün geri kalanı için satıcılı seyrin devam edebileceğini söyleyebiliriz.

Bu serbest düşüşün 500 doların altında görülen saatlik kapanışlarına göre daha önce yükseliş hareketinde direnç ile karşılaştığı 480 dolara kadar sürmesi muhtemeldir.

Ancak takip eden 2 – 3 saatlik zaman diliminde BCH kendini toparlayıp bu satış dalgasını iyi savunabilirse 510 doların üzerinde bir gün kapanışı paritenin yeniden 530 dolara kadar çıkmasını sağlayabilir. Bunun yanında bu ihtimal zayıf gibi görünürken, hard fork arifesinde olan kripto parada buna benzer dalgalı hareketlerin devam edebileceğini düşünüyoruz.

Son gelen haberlerde ise dünyanın 6. büyük madencilik firması olan F2Pool’un Bitcoin ABC ve Bitcoin SV madenciliğini destekleyeceğini duyurdu. Bu tür gelişmeler Bitcoin Cash fiyatında dalgalı fiyat hareketlerine neden olabilir.

Bitcoin Cash hard fork sürecini yakında takip ederek mevcut fiyat dalgalanmalarının nedenleri hakkında günün ilerleyen saatlerinde sizi bilgilendirmeye devam edeceğiz.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin