featured

Dünyanın en büyük ikinci borsası, menkul kıymet tokenleri aracılığıyla kripto para dünyasına girecek!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Giant Borsası, Nasdaq’ın menkul kıymet tokenleri aracılığıyla kripto para dünyasına girmeye çalıştığını bildiriyor.

Nasdaq, menkul kıymet tokenleri için bir ticaret platformu oluşturmak istiyor

Şirkete yakın kaynaklar, Nasdaq’ın menkul kıymet tokenlerinin Blockchain üzerinden verilebileceği ve işlem yapılabileceği bir platform oluşturma olasılığını araştırdığını iddia ediyor. Eğer bu gelişme doğruysa, daha fazla kurumsal yatırımcı yakın zamanda sektöre girecek.

Kaynaklar ayrıca Nasdaq ekibinin, Blockchain startup’ı Symbiont gibi ilgili şirketlerle bağlantı kurduğunu da doğruluyor. Şirkete yakın kaynaklara göre, Nasdaq 2015’te Blockchain teknolojisi ile belgelenmiş olan ilk özel menkul kıymet ihraçlarını sağlamak için Chain ile ortaklık kurduğundan bu yana menkul kıymet tokenleri için bir platform oluşturma fikrini araştırıyor. Ayrıca Singapur Merkez Bankası, kripto pazarına güvenilirlik getirmek için Nasdaq ile işbirliği yapıyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin