nano
NANO Analizi: NANO için kritik seviyeler

Nano XRP’ye meydan okuyor: “Biz XRP’den daha hızlıyız!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Nano kripto para biriminin kurucusu Colin LeMahieu, Crypto Briefing’e, XRP’nin kendi şirketinin para birimi olan Nano’dan çok daha yavaş olduğunu söyledi. Ona göre, Nano, işlem başına XRP’den neredeyse yedi saniye daha hızlı ve takas piyasası için en iyi çözüm.

LeMahieu, bu yedi saniyenin çok önemli görünmemesine rağmen, bankaların yürüttüğü trilyonlarca işlemin her biri için yedi saniyenin genel olarak çok büyük bir süre olduğunu söyledi.

Yapılan testler Nano’nun XRP’den 7 saniye daha hızlı olduğunu ortaya koydu

Ekim ayındaki testlerden sonra, veriler Nano işleminin kripto para birimi alanındaki en hızlı işlemlerden biri olduğunu gösterdi. Binance için bir Nano işlemi XRP’den yedi saniye daha hızlı olan yaklaşık üç saniyede tamamlandı.

LeMahieu, şirketinin kripto parasının takas pazarı için en iyi çözüm olduğuna inandığını söylerken hızlı ve tarafsız bir ödeme çözüm olduklarını sözlerine ekledi.

Şirketin kurucusu LeMahieu XRP‘nin merkezi yapıda ve tekel konumunda olduğunu söylüyor

‘Çok yavaş’ iddiasıyla XRP’yi eleştiren LeMahieu, XRP’nin çok merkezi olduğunu da belirtti. Ve bankaların tekel konumunda olan Ripple Labs’ı, XRP’nin geliştiricisini ve en büyük tasarruf sahibi olması durumunu Forex piyasasında kabul etmesinin mümkün olmadığını söyledi. Bu durumun bankalar için çok riskli olarak değerlendirdi.

LeMahieu sözlerine şöyle devam etti:

Konuştuğum birçok FX firması, bir şirketin pazar payının yüzde 50’sinden fazlasına sahip olduğu gerçeğine dayanarak XRP’yi değerlendirdi ve bunu olumsuz karşıladı. Bir para biriminde böylesine yüksek bir pozisyona sahip olan bir şirket, risk açısından kabul edilebilecek bir durum değil.

LeMahieu, Nano’nun ana satış noktasının hala XRP’den üç kat daha fazla olan hızı olduğuna işaret ediyor. NANO’nun ise şu anda elinde rekabet avantajı olarak daha hızlı işlem yapabilme özelliği var gibi görünüyor. Bakalım 2019 yılında bu işlem hızı seviyelerini koruyup, Pazar paylarını artırabilecekler mi?

Elbette Ripple kanadından da bu konuda önümüzdeki günlerde cevap niteliğinde bir açıklama gelecektir.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin