Sosyal banka platformu ePera'yı benzersiz kılan, grup ödemeleri oluşturmasına izin vermesi!
Sosyal banka platformu ePera'yı benzersiz kılan, grup ödemeleri oluşturmasına izin vermesi!

Blockchain destekli bir sosyal banka platformu başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Avustralya’nın gelişmekte olan finansal teknoloji şirketi Geniusto International Ltd., ePera (eMoney) adlı sosyal bankacılık hizmetini Filipinler’e açmaya hazırlanıyor. Bu Blockchain destekli sosyal banka platformu sektöre farklı bir bakış açısı sunuyor.

Sosyal banka platformu ePera’yı benzersiz kılan, grup ödemeleri oluşturmasına izin vermesi!

Geniusto International’ın kurucusu, CEO’su ve genel müdürü Shane Hermans, verdiği bir demeçte, ePera’nın Sosyal Bankacılık Platformu’nun çok çeşitli özellikleri olduğunu aktardı. Ayrıca bankaların süreçlerini kolaylaştırmasına yardımcı olmak için KYC/AML için Blockchain’den faydalanacağını söyledi. Geniusto ayrıca sosyal paylaşım bankacılığını, sosyal bankacılık deneyimini zenginleştirmeyi amaçlayan sadakat programlarının bir parçası olarak tokenleri kullanmayı ve topluma ve aile odaklı gruplara sosyal bankacılık sağlamayı amaçlamakta.

Hermans, “Ödemeler mantığı tüm bankacılık sistemlerinde aynıdır” dedi. Ancak, ePera’yı benzersiz kılan, kullanıcıların para transfer etmesine ve göndermesine ve aynı zamanda grup ödemeleri oluşturmasına izin vermesi. Bu, bir grup bireyin çevrimiçi hesaplarını kullanarak mal veya hizmet satın almak için paralarını toplayabileceği anlamına gelir. Hermans, ayrıca konuya yönelik şunları söyledi:

Platformun diğer bölümleri Visa veya Mastercard gibi yeni kartvizitler veya kredi kartları ithal ediyor ve hatta özel anlaşmalar için piyasadan yararlanıyor.

ePera, geleneksel bankacılık hizmetlerinden çok da uzakta değil

ePera, bununla birlikte geleneksel bankacılık hizmetlerinden çok da uzakta değil. İsteyen kullanıcılar Visa veya Mastercard logolu kart alabiliyor ve aynı diğer bankaların yaptığı gibi çeşitli kampanyalar ve puan toplama gibi olanaklarda sunuyor. Buna ek olarak, ePera’nın ara yüzü, onu geleneksel bankacılık sisteminden ayırıyor.

Hereman’a göre ePera, dijital bankacılık ekosisteminin bir parçası olarak sosyal satın alma eğilimlerini kullanmak isteyen seçilmiş bankacılık ortaklarına ilk hamle avantajını sunacak. Sosyal bankacılık platformu, dijital geleneksel ve geleneksel olmayan bankalar için tasarlandı ve bankacılık müşterileri ve iş ortakları için geniş bir yelpazede özellikler ve fırsatlar sunmakta.

Sosyal bankacılık, bankaların, finansal kurumun ürün ve hizmetleriyle etkileşime girmelerini teşvik ederek, kullanıcılarını çevrimiçi duruma getirmelerini sağlar. Bu, sosyal bankacılık ekosistemlerinin büyümesine yardımcı olarak hem iş hem de tüketici için karşılıklı olarak yararlı olacak.

Coinhub

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin