nano
NANO Analizi: NANO için kritik seviyeler

Nano (NANO) fiyatı yüzde 37 oranında arttı: İşte nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Nano (NANO), 200 TPS testinin başarılı bir şekilde gerçekleştirildiğini duyurduktan sonra, %37’lik bir fiyat artışı gördü.

200 TPS testini takiben Nano (NANO) fiyatı tırmanışa geçti!

Yeniden markalaşmadan önce resmi olarak Raiblocks (XRB) olarak bilinen NANO, saniyede 200 işlemin (TPS) başarılı testini açıkladı. Nano, yeniden markalaşmasının ardından kendini toparladı. İtalya merkezli kripto para borsası BitGrail, Şubat ayında hacklenerek, borsadan 195 milyon dolar tutarında Nano tokeni çalındı. BitGrail bu olay sonucunda değer kaybetti ve ticaretini dondurmak zorunda kaldı. Nano fiyatı ise bu olay sonucunda büyük bir düşüş yaşadı.

Nano fiyatı 1,62 dolara kadar yükseldi

İtalyan borsası BitGrail, tekrar açtıktan sonra ise geçici olarak faaliyet dışı bırakıldı. Nano 7.000 TPS ve potansiyel olarak daha yüksek seviyelere ulaştı. Dünkü test 200 TPS’ye kadar çıktı ve ekip bugün daha yüksek bir sayıyı test edeceklerini açıkladı. NANO’nun fiyatı testten sonra %37 oranında artışla 1,62 dolara yükseldi. Ocak 2018’de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 35 dolar kadar yükselen Nano’nun bu seviyeyi tekrar yakalaması için uzun bir yolu var. NANO’nun gelecekte neler başarabileceğini görmek için sabırsızlanıyoruz.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin