Bitcoin Cash (BCH) halving'e son 3 gün! Neler değişecek?
Bitcoin Cash (BCH) halving'e son 3 gün! Neler değişecek?

Bitcoin Cash 17 Ağustos fiyat görünümü: BCH yükselişi devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash 17 Ağustos fiyat hareketleri önemli sayılabilecek seviyeleri şu şekilde özetledik:

  • Bitcoin Cash bu hafta 480 dolar seviyesinde dip yaptıktan sonra yükselişine devam ediyor.
  • Bitcoin Cash fiyatındaki yükselişler ise hafta boyunca saatlik grafikteki 100 ve 200 hareketli ortalamalarında sınırlı kaldı.
  • Son yükseliş ile 520 dolar sınırındaki 100 HO seviyesi aşılsa da BCH şu an 530 dolar seviyelerindeki 200 HO dinamik direncini geçmeye çalışıyor.

Bitcoin Cash son 24 saatlik fiyat hareketlerinde dolar karşısında yüzde 3,87 oranında prim kazanırken, Bitcoin karşısında ise yüzde 1.70 oranında değerlendi.

Bitcoin Cash 17 Ağustos fiyat hareketleri

BCH fiyatı, gün başlangıcında hafif bir düşüş göstererek kısa vadeli yükseliş trendinin altına sarksa da daha sonra gösterdiği olumlu performans ile yeniden yükseliş trendini yakalayarak fiyatını 540 dolar seviyesine kadar çıkardı.

520 dolar seviyelerinden alıcı bulan Bitcoin Cash şu saate kadar ki saatlik en yüksek yükselişi ile hem 100 HO ve 200 HO’nun üzerinde çıkmayı başardı. Fakat sonrasında gelen ufak düzeltme hareketi bir miktar gerilemesine rağmen şu an 540 dolar direncini geçmek adına olumlu hareketler sergiliyor.

Kripto para piyasasının ayı görünümünde olmasına rağmen, piyasaya giren fon miktarı yavaş olsa da önemli kriptoları üzerinde olumlu etkiye neden olabiliyor. Bitcoin Cash’de an itibarıyla 212 milyar doların biraz üzerinde olan piyasa sermayesinden payını alarak, yukarı yönlü hareketler gösteriyor.

BCH fiyatının saatlik grafikte görülen yükseliş trendi üzerinde kaldıkça artacağını ön görüyoruz. Bu artış 540 dolar direncinin gün kapanışına kadar kararlı olması durumunda, hafta sonu hareketlerinde hızlanabileceği ihtimalini de arttırıyor.

Hafta sonu hareketlerinde ise şu an dinamik destek görevini üstlenen 200 ve 100 HO seviyeleri olası bir düşüş hareketinde takip edilecek en önemli noktalar olacak.

Bitcoin Cash için önemli teknik göstergelerde saatlik görünümünde olumlu sinyaller veriyor

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin