İki ünlü analistten korkutucu Bitcoin ve altcoin tahmini
İki ünlü analistten korkutucu Bitcoin ve altcoin tahmini

Naeem Aslam: “Ayılar çok vahşi! Bitcoin 3.500 doların, Ether 100 doların altına düşebilir.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yeni yıl ümitlerini tüketen Bitcoin’in değer kaybı, diğer büyük altcoinlerin katılımıyla Cuma günü de devam etti. Kripto analisti Naeem Aslam bugün Bitcoin (BTC) için kısa vadeli fiyat tahminini paylaştı.

Analist Naeem Aslam: “Ayılar çok vahşi duruyor.”

Piyasanın %48,61’ne sahip olan Bitcoin, %4,45 düşüşle 4.287,30 dolar seviyesinde bulunuyor. Hafta başından bu yana ise kayıp %23’leri buldu. Think Market U.K. analisti Naeem Aslam Bitcoin’in kısa vadeli hareketini şu sözlerle yorumluyor:

Bitcoin, en son yaptığı başarısız girişimin ardından 4.700 dolar seviyesinin üzerine çıkma ihtimalinin düşük olduğunu gösterdi. Düzenleyici ortam boğaları boğuyor ve ayılar daha da vahşi oluyor. Şu anda ki momentum devam ederse, fiyatın 3.800 dolar veya 3.500 dolar seviyesine ulaşması muhtemel.

Bitcoin (BTC) yıllık düşük eğilimi boğa ile atlatmak

“En endişe verici yönü, Ethereum’un 100 doların altına düşebilecek olması.”

Aslam, kripto para birimlerindeki geniş tabanlı düşüşlerin Ether için daha fazla sıkıntı olduğunu, kripto ile ilgili girişimlerin ICO lansmanını sürdürdüğü müddetçe para biriminin daha çok dağıtıldığını da şu sözlerle belirtiyor:

En endişe verici yönü, Ethereum’un 100 doların altına düşebilecek olması. Bunun arkasındaki gerçek ise bu süreçte sistemden çok sayıda işe yaramayan kripto para temizlendi ve bu da Ethereum’un daha fazla kan kaybetmesine yol açtı.

Tek bir Ethereum %5,2 düşüşle 122,12 dolar seviyesine ulaştı. Ether, tüm zamanların en yüksek seviyesinden %90 aşağıda ve Mayıs 2017’den bu yana 100 dolara gittikçe yaklaştı.

Marketwatch

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin