MyEtherWallet kredi kartı ile Ethereum alma seçeneği getiriyor.
MyEtherWallet kredi kartı ile Ethereum alma seçeneği getiriyor.

MyEtherWallet kredi kartıyla Ethereum alma seçeneği getiriyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para cüzdan servis sağlayıcıları büyüme yolları aramaya devam ediyor. Sektörün devlerinden MyEtherWallet kredi kartı ile Ethereum satın alma özelliğini yakında devreye sokacağını duyurdu. Bu yeni özellik, Simplex ile olan yeni ortaklık sayesinde mümkün olacak.

MyEtherWallet kredi kartı seçeneğiyle fark yaratacak

Ethereum ve ERC20 tokenlerini rahat ancak güvenli bir şekilde saklamak için epeyce cüzdan çözümü var. MyEtherWallet’ın başarısı ise herkesin malumu.

Platformun kripto para donanım cüzdanları için yerleşik desteği kesinlikle birçok insan için hayatı kolaylaştırdı. Kullanıcılar, fonlara erişim söz konusu olduğunda MEW tarafından sağlanan elverişli çözümlerden yararlanmaya devam ediyor.

Platform kendini geleceğe hazırlıyor

Şirket son yaptığı açıklamada, kullanıcıları yine hayli memnun edecek bir hizmeti hayata geçirmek üzere olduğunu duyurdu. Temel iş modeli en ufak bir değişiklik göstermeyecek olsa da, MEW ekibinin ek işlevsellik sunmaya çalıştığı biliniyor. Doğrudan bir kredi kartıyla Ether satın almak için destek entegre etmek, önümüzdeki yıllarda daha da fazla kullanıcı çekmek için harika bir yol gibi görünüyor.

Tüm kriptoseverler, kripto para satın almanın en uygun yollarının peşinde. MEW, bu süreci çok daha kolay ve daha basit hale getirmek için Simplex ile ortaklık kuruyor. Çevrimiçi bir cüzdan çözümünü, en popüler kripto paralardan birini satın alma yollarıyla birleştirmek şüphesiz ilgi çekici bir fikir.

nulltx

MyEtherWallet kullanıcıları dikkat! MEW’da güvenlik açığı ortaya çıktı

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin