Çin’in en büyük kripto para borsası, iki dev borsayı bünyesine katıyor!
Çin’in en büyük kripto para borsası, iki dev borsayı bünyesine katıyor!

Huobi’den dev hizmet: Huobi Cloud ile kendi kripto borsanızı yarabilirsiniz!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ticaret hacmine göre dünyanın üçüncü en büyük kripto para borsa platformu olan Huobi, müşterilerin kendi dijital varlık borsalarını oluşturmalarına yardımcı olacak Huobi Cloud adında yepyeni bir ürün sunmaya hazırlanıyor.

Müşterilerin güvenli ve istikrarlı dijital varlık borsalarını hızlı bir şekilde oluşturmaları için yaratılan hizmet, tek elden çözüm sağlamak üzere kuruldu.

Huobi Cloud ile platform tüm kaynaklarını kripto ekosistemine açıyor

Şirket yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Son beş yılda Huobi, dijital varlık ticaret platformları aracılığıyla zengin ve değerli araştırma ve geliştirme, güvenlik, uyumluluk ve operasyonel deneyim biriktirdi. Huobi, uzmanlığını ve deneyimini tüm Blockchain ekosistemiyle paylaşmak istiyor ve bu sayede tüm paydaşlar için karşılıklı fayda sağlamak adına sektörü daha da geliştiriyor.

Böylelikle Huobi Cloud, dünya çapında Blockchain’in hızlı ve sağlıklı gelişimini teşvik etmek amacıyla yeni küresel ortaklıklara girmeyi öngörüyor.

Dev borsa, sektördeki bağları kuvvetlendirme amacında

Şirket dün yaptığı açıklamada, Huobi Blockchain Plus Industry Alliance’ın kurulmasıyla sektördeki ittifakları derinleştirmeye çalıştıklarını duyurmuştu.

İttifak, birlikte çalışmak ve Huobi’nin ekolojik kaynaklarını kullanmak için Blockchain alanındaki uzmanları ve akademisyenleri bir araya getirmek için toplum temelli operasyonlara odaklanacak.

Bu kaynaklar, üyelerin ortaklaşa Blockchain laboratuarları oluşturmalarına olanak tanıyor, Huobi Group tarafından son beş yılda biriktirilen araştırma kabiliyetini, teknik kapasitesini ve Blockchain Plus uygulama deneyimi böylelikle ekosistemle paylaşılmış olacak.

Huobi sektörün en büyük destekçilerinden

Borsa devi son aylarda Blockchain endüstrisi için daha güçlü ağlar kurmak için büyük çaba harcıyor.

Haziran ayında, perakende yatırımcıları için yeni bir yatırım seçeneği sunmasının ardından Huobi, hem Çin hem de Güney Kore’de Blockchain’in devreye girmesi için 93 milyon dolarlık yatırım yapmayı öngören bir yatırım fonu hazırladığını duyurmuştu.

coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Huobi 2018’e ilişkin kritik bir endüstri raporu yayımladı: 2018H1

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin