MyEtherWallet, Ethereum, MyCrypto, kripto para haberleri
MyEtherWallet, Ethereum, MyCrypto, kripto para haberleri

MyEtherWallet geliştiricisi, kendi geliştirdiği MyCrypto cüzdanını duyurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Popüler Ethereum cüzdan arabirimi MyEtherWallet (MEW) beklenmedik bir alternatif ürünü olan MyCrypto.com’u piyasaya sundu. MEW geliştiricilerinden biri bu haberi Şubat 9’da bir blog yazısında açıkladı.

Cüzdan savaşları başlıyor

MEW son bir yıl içinde en popüler Ethereum ve ERC20 belirteç depolama yönetimi araçlarından biri haline geldi ve neredeyse aynı arayüze sahip yeni bir proje ile birlikte var olmaya devam edecek. Blog yazısında, MEW’nin  geliştiricilerinden Taylor Monahan, projenin kısa bir geçmişini ve yeni cüzdanı yaratma hikayesini anlattı. Kendisi ve KvhNuke olarak bilinen MEW’nin ortak geliştiricisi arasındaki ilişkiler konusunda ise sessizliğini korudu. Yazdığı blog yazısında şunları söyledi:

“MyEtherWallet LLC, büyümenin ilk aşamalarında yeterli bir cüzdandı. MyCrypto ise başından itibaren bir sonraki düzey ölçeklendirme ile tasarlanmıştır.”

Tüm operasyonları denetlemek için dokuz ay boyunca bir ekip kurduğunu söyleyen Monahan ayrıca şunlarıda ekledi:

“Kvhnuke, MEW github deposunu, MEW alanını, AWS örneklerini ve MyEtherWallet sosyal medya hesaplarını kontrol etmeye devam edecek. “

 

MEW yapısı kripto para piyasasında oldukça değer kazandı ve doğru bir cüzdan olarak yeni kullanıcıların yaygın şekilde düştüğü tuzaklarla mücadele için yatırımcılara yardımcı oldu.

Mycrypto’nın duyurulması ile MyEtherWallet’ın açıklaması merakla bekleniyor

Görünür biçimde benzer bir dizaynla daha fazla kullanıcıya hizmet verecek şekilde tasarlanan MyCrypto, yakın gelecekte genel beta testine girecek. Ancak Monahan önündeki yol için korkmuş”olduğunu belirtti. Yazısını şu cümlelerle bitirdi:

“Bu değişikliğin kendim, ekip ve / veya Ethereum topluluğu üzerindeki potansiyel zarara karşı  korktum – korkuyordum. Sonuçta olduğumuz yolda devam etmek, yeni marka, yeni şirket, yeni isim ve yeni etki alanı yaratma riskinden daha fazlaydı.Bu kararı düşünürken, hareketsizliğimin başarısızlığımı garanti eden tek şey olacağını görmeye başladım. “

MyCrypto / MEW bölünmesinin ardındaki sebep halen belirsiz, ancak mevcut bilgiler kurucuların hizmetin geleceği için farklı görüşleri olduğunu göstermektedir.

@myetherwallet Twitter hesabı yeni proje açıklandıktan sonra aniden Monahan tarafından MyCrypto’ya değiştirildi.

MEW yeni marka hakkında henüz herhangi bir yorum yayınlamamış olsa da,MEW kurucularından Kosala “yasaya aykırı sosyal medya hesap değişimi” olarak attığı tweet, MyCrypto haberi ile aynı zamana denk gelmesi oldukça merak uyandırdı.

Cointelegraph

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin