bosch, iota, kripto para haberleri
bosch, iota, kripto para haberleri

Bosch, IOTA’ya yatırım yapıyor ve geleceği kurguluyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

131 yıllık bir şirket, Robert Bosch Venture Capital, IOTA’ya yatırım yapıyor. Firma ayrıca ağın danışma kuruluna katılıyor.

Bosch, eski iş modelinden yeni model verilere daha derin bir şekilde girmeyi ve donanımdan kazanç sağlamak istiyor. Geleceği veri satışında gören Bosch, IOTA ve özerk araçlarını mikro ödenek ve bilgi toplamak için sağlam bir yol olarak görüyor.

IOTA ve akıllı şehirler

Güney Kore’nin Taipai şehrini uygulama odaklı bir akıllı kent haline getirmek için IOTA’yı kullanacağı planlar arasında. IOTA ile yeni bir akım başlatmak istiyorlar.

IOTA’nın veri pazarı 2015’te üretime başladı. Aynı zamanda, IBM, Weather Company’yi satın almak için 2 milyar dolar harcadı. Bu satın alınmanın tek nedeni verilere erişmekti.

IOTA, defterine 10 milyar dolar değerinde işlem yapıyor. Mikro ödeme olmaksızın wireless üzerinden elektrikli araçların şarj edilmesi ve park edilmesi planlarını devreye aldılar.Verilerin değişimi ve değeri giderek artmaya devam ederken, IOTA’nın değeri açık pazarda büyümeye devam ediyor ve artmaya devam edecek gibi gözüküyor.

Bosch ve diğer büyük firmalar için veri her şeydir

Dünyadaki halka açık en değerli beş şirket için şu an en güvenilir analiz için verilere güveniyor. Bu şirketler arasında Apple, Amazon, Facebook, Microsoft ve Alphabet (Google’ın ana şirketi) var. The Internet of Things industry yılda %28.5 oranında büyüyor. Boston Consulting Group, endüstrinin 2020 yılına kadar 267 milyar dolar değerinde olacağını öngörüyor.

Verilerin bu kadar değerli olduğu günümüzde gelecek veriler üstüne kurulu olacak. IOTA’nın karışıklık teknolojisinin bu iki eğilimin içinde nerede kaldığını düşünün. Robert Bosch’un bu trene atlayıp gelecekte çok değerli gözüken bu teknolojiyi kullanma fikri oldukça mantıklı gözüküyor.

Gelecek, kendi kendine sürebilen otomobillerin otoyolda bir araya gelebileceği, yakıt tasarrufu yapabileceği ve daha önce otomobillerin yapabileceğinden daha güvenli ve daha hızlı hareket edebileceği teknolojiler üstüne inşa edilecek. Bu teknolojilerin hepsi veriler sayesinde mümkün olabilir. Ve bu veriler ışığında bu hayallerin gerçek dünyadaki uygulamasını Bosch / IOTA ortaklığını ile izlemek oldukça keyifli ve şaşırtıcı olacaktır.

Ccn

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin