MtGOX mağdurları için yeni bir umut kapısı açılmış olabilir.
MtGOX mağdurları için yeni bir umut kapısı açılmış olabilir.

MtGOX mağdurları için iyi haber: Kayıplarınız tazmin edilebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

MtGOX mağdurları için yeni bir umut kapısı açılmış olabilir. Borsanın mütevelli heyeti üyelerinden Nobuaki Kobayashi, Perşembe günü kullanıcıların ve alacaklıların borsadaki zararlar için nasıl hak iddia edebileceklerini açıklayan bir belge yayımladı.

MtGOX mağdurları için son tarih 24 Ocak 2019

Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Rehabilitasyon Mütevelli Heyeti’nin mahkemeye bir onay veya ret beyanı sunması için planlanan son tarih 24 Ocak 2019’dur, ancak şu anda kesin bir tarih belirlenmemiştir.

MtGOX’tan alacaklılar, paralarını kaybettikleri andaki kripto paraların nakit değerinden ziyade, şu anki değerleriyle tazmin edilmesi adına dilekçeler gönderiyorlar.

2014 yılında büyük bir hack olayına kurban giden MtGOX, 744 bin adet Bitcoin’i yitirerek iflasını açıklamıştı. Bu olay hala kripto para tarihinin en acı olayı olarak biliniyor.

Yayımlanan belgeye buradan ulaşabilirsiniz.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Coinbase Commerce ile 2,7 milyon site kripto parayı kabul ediyor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin