Uzman kripto para analistinden Bitcoin Cash uyarısı: “Ağ sağlığı yerlerde.”
Uzman kripto para analistinden Bitcoin Cash uyarısı: “Ağ sağlığı yerlerde.”

Bitcoin Cash ana akım aktivitesini büyük ölçüde kaybetti: Sebep ne?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Chainanalysis tarafından yayımlanan bir rapora göre toplam piyasa değeri bakımından dördüncü en büyük kripto para birimi olan Bitcoin Cash (BCH), ticarette ana akım kullanılabilirliğini sağlamakta zorlanıyor.

İlginçtir ki coin, geçmişte ticarette daha yüksek kullanılabilirlik seviyelerine sahipti fakat zaman içinde önemli bir düşüş yaşadığı göze çarpıyor.

BCH’nin ana akım aktivitesinin düşüşü, fiyat düşüşüyle paralel

Bitcoin Cash’in (BCH) kullanımındaki düşüşün, kripto paranın fiyatında meydana gelen %75’lik düşüşle paralellik gösterdiği düşünülüyor. Bitcoin (BTC) gibi diğer kripto para birimleri de yüzde 55 civarında bir fiyat düşüşü görse de BCH’nin durumu çok daha kötü.

Chainalysis’ten üst düzey bir ekonomiste göre BCH için en büyük endişe, daha az sayıda kişinin BCH kullanıyor olması.

BCH’lerin çoğu sadece 67 cüzdanda tutuluyor

Ticaretin benimsenmesinin, tüm BCH tokenlerinin %56’sının, borsalarda listelenmeyen 67 soğuk cüzdanda tutulduğu gerçeğiyle ilişkili olduğuna inanılıyor. Ayrıca bu cüzdanlardan sadece ikisinde 10 bin ila 100 bin arasında Bitcoin Cash olduğu biliniyor.

BTC ve BCH arasındaki tartışmalar, BCH’nin geniş çaplı bir adopsiyon görüp görmeyeceği konusundaki belirsizliği gözler önüne seriyor.

bloomberg

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Bithumb Borsası hack saldırısına rağmen 35 milyon dolar kâr etti

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin